Haberler

Zonguldak Kömürspor'dan, Belediye Başkanı Akdemir'e Ziyaret

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele veren Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kendilerine başarılar dileyerek, her zaman destekleriyle yanlarında olacaklarını belirtti. Akdemir, "İnşallah bu sene yüzümüzün akıyla bu işten çıkacağız. Artık inandık bu işe. Tabi ki ufak tefek sıkıntılar olacaktır. Çok doğaldır. Her işte, her konuda bazen sıkıntılar yaşanılabiliyor. Mühim olan onları aşabilmektir zaten. İnşallah sizlerde bunun üstesinden geleceksiniz. Bu ene play-off olmasaydı direk çıkacaktık. Allah'ım utandırmasın sizleri. Ben şahsım sporu çok seviyorum. Bizler elimizden geldiğince başkanımıza destek vermeye çalışıyoruz, gücümüz yettiği kadarıyla. Keşke gücümüz fazla olsa da her maçta sizlere prim verebilsek. Bizim sıkıntılarımız çok fazla. Eğer aşarsak, inşallah bir müddet sonra aşacağız, o zaman söz. Hele üçüncü lige çıktığınız zaman daha da güzel olacak. O zaman daha da iyi şartlarda olacağız belediye olarak da. İmkanlarınız iyi olacak. Bizler, o bulunduğunuz ortam hem de oynamış olduğunuz statları bile güzel hale getirmek için mücadele edeceğiz. Oynadığınız stat da ben sakatlanacaksınız diye korktum. İnşallah biraz daha oturur, daha iyi hale gelir. Türkiye'nin en iyi statlarından bir tanesiydi. Türkiye'nin ilk dördün içerisindeydi. Zonguldak halkımızdan Zonguldakspor için 5 liralık, 10 liralık smsleri mutlaka çekmelerini istiyoruz. Zonguldakspor bizim için çok farklı bir konumdadır. Zonguldakspor bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Halkımızdan sms göndermelerini rica ediyorum. Katkıda bulunan tüm halkıma teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra ziyarette konuşma yapan Zonguldak Kömürspor'un Başkanı Süleyman Caner ise, Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir'in kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretine geldiklerini söyledi. Caner, "İlk yarı bitti, ikinci yarıya başladık. İkinci yarının ilk maçında çok güzel bir sonuç aldık. Allah razı olsun çocuklardan. Mücadelemiz devam ediyor. Amacımız bal liginden çıkmak, bu takımı üçüncü lige çıkarmak. Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çocuklarda ellerinden geleni yapıyor. Başkanımız destek olmaya çalışıyor elindeki imkanlar doğrultusunda. İnanıyorum daha da çok yardımcı olacak. Çünkü bizim az bir zamanımız kaldı. Nisan'ın sonunda sezon bitiyor. Bizim zamanımız çok az. Bizim Nisan'ın sonuna kadar maddi desteğe ihtiyacımız var. Bize maddi desteği sağlayan herkesten Allah razı olsun. Biz desteğin devam etmesini istiyoruz. Bu ipi göğüslemek istiyoruz. Bizim çocuklarımız ve teknik heyetimiz çok iyi. Onlar Allah'ın bir lütfu Zonguldak için. Zonguldak halkının da onların değerini bilmesi lazım. Hepsi bir Zonguldaklıdan daha fazla Zonguldaklı. Ben her defasında söyledim, artık söylemeyeceğim dedim, destek için mesajmış, kampanyaymış artık onlar için bir şey söylemiyorum. Onlar Hasan'a mesaj atsınlar. Ben bir şey demiyorum artık. Zonguldakspor yolunda gidecek. Biz bir kader birliği yaptık. Bu ipi göğüsleyeceğiz. Başkanımızda bize elinden geleni yapacak. Bizde bu işi başaracağız. Biz başkanımıza bize sağlamış olduğu desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ziyaretine geldik" diye konuştu.

Ardından, Zonguldak Kömürspor Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title