Haberler

Zonguldak Kazada Ölen Tüp İkizlerden Doğa Bebek Toprağa Verildi

Kazada ölen tüp ikizlerden Doğa bebek toprağa verildi

Zonguldak'ta, 48 yaşındaki Emine ve 50 yaşındaki Metin Aydın çiftinin 8 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ve doktor kontrolü dönüşünde geçirdikleri kazada ölen 42 günlük ikizlerinden Doğa Aydın toprağa verildi. Bebeğin kazada yaralanan anne ve babası cenazeye katılamadı.

Dün akşam saatlerinde Zonguldak- Ankara Karayolu'nun Eceler Köyü mevkisinde meydana gelen kazada, 72 yaşındaki Bayram Ali Sayın yönetimindeki 67 NS 335 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp karşı şeride geçerek, Yaşar Pulat yönetimindeki 67 AD 420 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Otomobil sürücüsü Bayram Ali Sayın olay yerinde, diğer araçta bulunan ikiz bebeklerden 42 günlük Doğa Aydın ise kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde hayatını kaybetti. İkizlerden Ilgın bebek, annesi Emine ve babası Metin Aydın ile birlikte toplam 7 kişi yaralandı.

8 YIL SONRA TÜP BEBEK

Emine ve Metin Aydın'ın 8 yıl sonra Ankara'da özel hastanede tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ikizlerinden Doğa bebeğin cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alındı. Kozlu İlçesi Güney Mahallesi'ndeki mezarlıkta kılınan cenaze namazına Doğa bebeğin 5 yakını katıldı. Hastanede tadvileri süren anne ve babası ise katılamadı. Doğa bebeğin cenazesi, cenaze namazı kılınmasından sonra toprağa verildi.

Metin Aydın'ın kardeşi Kebire Sönmez, ağabeyi ile yengesinin 8 yıl önce evlendiklerini ve yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olduklarını söyledi. Kazanın, Ankara'da doktor kontrolünden dönüşte meydana geldiğini belirten Kebire Sönmez, "İkiz bebeklerimiz kızdı. Ölen bebeğimizde bir sorun vardı. Onun için gitmişlerdi. Ancak kaza onları ayırdı. Çok üzgünüz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Aydın Zonguldak Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title