Haberler

Zonguldak Kaybolan Epilepsi Hastası, Özel Eğitimli Köpeklerle Aranıyor

Kaybolan epilepsi hastası, özel eğitimli köpeklerle aranıyor ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi Çiçekli Köyü'nde, epilepsi hastası 65 yaşındaki Murat Özkan kayboldu.

Kaybolan epilepsi hastası, özel eğitimli köpeklerle aranıyor

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi Çiçekli Köyü'nde, epilepsi hastası 65 yaşındaki Murat Özkan kayboldu. Özkan'ı arama çalışmalarını, AFAD ve UMKE ekipleri özel eğitimli köpeklerle sürdürüyor.

Çiçekli Köyü'nde oturan 63 yaşındaki Hava Özkan, iddiaya göre sabah tarlaya giderken, sık sık epilepsi nöbeti geçiren hasta eşini, dışarı çıkmaması için evde bırakıp kapıyı kilitledi. Yedek anahtarı bulup kapıyı açarak dışarıya çıkan Murat Özkan, bir süre sonra kayboldu. Öğlen tarladan dönen Hava Özkan, evde eşinin olmadığını görünce köylülere haber verdi. Köylülerin yaptığı aramalarda Özkan bulunamayınca jandarmaya haber verildi. Jandarma ile gelen AFAD ve UMKE ekipleri köyde ve çevresinde arama yaptı. Özel eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalarda Özkan'ın izine rastlanılmadı. Havanın kararmasıyla aramalara ara verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

Evde eşinden gelecek haberi bekleyen Hava Özkan, gözyaşları içinde şunları anlattı: "Eşim 24 yaşından bu yana epilepsi hastası. Hiç böyle bir şey yapmadı şimdiye kadar. Sanki yer yarıldı içine girdi. Daha önce hiç evden kaybolmamıştı. İlk defa oldu. En son komşum saat 10.45'te görmüş. Komşumla konuşmuş. Sonra kaybolmuş. Gidebileceği yerlere baktık ama bulamadık. Umarım eşim sağ salim çıkar gelir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Özkan Zonguldak Çiçekli Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title