Haberler

Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu İhaleye Çıkacak

Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun son durumunu spor bakanı ve bakanlık yetkilileri ile görüşen Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, stad ile ilgili önemli gelişmelerin olduğunu belirtti.

Yaklaşık maliyetinin hesaplaması ile birlikte bayram sonrasında ihalesi spor genel müdürlüğü tarafından yapılacağını söyleyen Ulupınar, "Proje etüt şubesindeki tribünlerimizin dosyası ihale şubesine geldi. Yaklaşık maliyetinin hesaplaması ile birlikte bayram sonrasında ihalesi spor genel müdürlüğü tarafından yapılacaktır. Tesisin yapımının ligin ikinci yarısına kadar yapılması bekleniyor. Zonguldakspor Taraftarımıza hayırlı olsun. Yaklaşık maliyeti 5.000.000 TL olan tribünler için dün gece geç saatlerde bakanımızla görüştük. Bugün il müdürümüz Ahmet Karayılmaz'da detayları almak için şuan bakanlıkta görüşmelerde bulunuyor." İfadelerine yer verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ulupınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title