Haberler

Zonguldak - İntihara Kalkışan Kadını Eşi İkna Etti

İntihara kalkışan kadını eşi ikna ettiZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, tartıştığı kayınvalidesine sinirlenerek, iki çocuğuyla kendisini odaya kilitleyip bıçakla intihara kalkışan 39 yaşındaki Ayşe Sertcan, poşet içerisinde polislere attığı not kağıdıyla çağırdığı eşi 41 yaşındaki Şükrü Sertcan tarafından ikna edildi.

İntihara kalkışan kadını eşi ikna etti

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, tartıştığı kayınvalidesine sinirlenerek, iki çocuğuyla kendisini odaya kilitleyip bıçakla intihara kalkışan 39 yaşındaki Ayşe Sertcan, poşet içerisinde polislere attığı not kağıdıyla çağırdığı eşi 41 yaşındaki Şükrü Sertcan tarafından ikna edildi.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Gülüç Beldesi'nde Erdem Yuva Evleri 21. Blok 5'inci katta meydana geldi. Uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 2 çocuk annesi Ayşe Sertcan, birlikte yaşadığı kayınvalidesi ile tartıştıktan sonra sinir krizi geçirdi.

KENDİSİNİ VE İKİ ÇOCUĞUNU EVE KİLİTLEDİ

4 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte kendisini bir odaya kilitleyen Sertcan, eline aldığı ekmek bıçağı ile cama çıkarak 'Kendimi öldüreceğim' diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Sertcan'ın atlama ihtimaline karşı binanın ön tarafına hava yatağı açtı.

EŞİ İKNA ETTİ

Ayşe Sertcan, bir süre sonra eşinin eve gelmesini istediği notu poşetin içerisine koyup polis ekiplerine attı. Kent merkezinde bulunan Şükrü Sertcan, polis eşliğinde eve geldi. Ancak Ayşe Sertcan tüm çabalara karşın kapıyı açmadı. Bunun üzerine Şükrü Sertcan, itfaiye ekibi ile birlikte yangın merdiveniyle camdan içeri girdi. Şükrü Sertcan'ın eşini ikna etmesinin ardından polis de eve girdi.

Sağlık ekipleri, hastaneye gitmeyi reddeden Ayşe Sertcan'a ilk müdahaleyi evde yaptı. Polis, olay hakkında tutanak tuttuktan sonra ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülüç 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title