Haberler

Zonguldak Ereğli Mağazadaki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, zaman zaman kendisine para yardımında bulunulan giyim mağazasında kasadaki 50 lirayı alarak kaçan genç güvenlik kamerasına yansıdı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, zaman zaman kendisine para yardımında bulunulan giyim mağazasında kasadaki 50 lirayı alarak kaçan genç güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Müftü Mahallesi Hamam Arası Sokak'ta bulunan mağazada meydana geldi. Mağaza sahibi dışarıdayken içeriye girip kasadan 50 lira alan kişi kayıplara karıştı. Kasaya açtığında durumu fark eden mağaza sahibi Emre Yazıcı, güvenlik kamera görüntülerini izledi. Yazıcı, görüntüdeki kasaya oturup parayı alan kişinin, zaman zaman para yardımında bulundukları B.T. adlı genç olduğunu söyledi. B.T.'yi daha sonra bulduklarını, ancak şikayetçi olmadıklarını belirten Yazıcı, "Annem arka tarafta yemek yiyordu. Biz de dışarıdaydık. İçeriye girmiş, etrafı kontrol ettikten sonra kasadan bir miktar para aldıktan sonra uzaklaşıyor. Kendisini bulduk. Bunu bir kaç esnaf arkadaşımıza da aynı şekilde yapmış. Şikayetçi olmadık ancak yardımda da bulunmayacağız artık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Ereğli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title