Haberler

Zonguldak - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cezaevi Savcısı Milletvekili Mazbatasını Aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevi savcısı milletvekili mazbatasını aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kırklareli Pınarhisar Cezaevi'nde 4 ay tutuklu kaldığı dönemde cezaevi savcısı olan ve 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Zonguldak Milletvekili seçilen Hüseyin Özbakır, mazbatasını aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevi savcısı milletvekili mazbatasını aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kırklareli Pınarhisar Cezaevi'nde 4 ay tutuklu kaldığı dönemde cezaevi savcısı olan ve 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Zonguldak Milletvekili seçilen Hüseyin Özbakır, mazbatasını aldı.

2006'da göreve başladığı Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan geçen Şubat ayında emekliye ayrılan Hüseyin Özbakır, kendisi gibi milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu ile birlikte adliyeye geldi. Özbakır, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Huriye Güler, Çaturoğlu ise Kozlu İlçe Seçim Kurulu Başkanı Oğuzhan Bülent Ataalp verdi. Milletvekili Çaturoğlu, mazbataları veren Ataalp ve Güler'e birer sepet çilek hediye etti.

Adliye çıkışında partililerle birlikte fotoğraf çektiren Özbakır, seçim çalışmaları sırasında halkın kendilerine ilgi gösterdiğini belirterek, "Seçim zamanında karşılaştığımız insanlar, 'Seçimden seçime geliyorsunuz? Seçim bitince bir daha gelmiyorsunuz?' diye serzenişte bulundu. Seçimden önce gittiğimiz yerleri ziyaret ederek halkımıza teşekkür edeceğiz" dedi.

Öte yandan, MHP'den Zonguldak Milletvekili seçilen Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan ise mazbatasını İl Seçim Kurulu üyesi Tülay Karaca Efeoğlu'ndan aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Özbakır Kırklareli Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title