Haberler

Zonguldak CHP'li Demirtaş CHP'yi PKK ile İlişkilendirmeye Çalışmak Alçaklıktır

CHP'li Demirtaş: CHP'yi PKK ile ilişkilendirmeye çalışmak alçaklıktırCHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "Kim Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Atatürk'ün kurucusu olduğu CHP'yi, PKK ve terör ile ilişkilendirmeye çalışıyorsa, kim CHP'yi PKK ile yan yana göstermek istiyorsa, o dünyanın en şerefsiz, en adi, en alçak kişisidir" dedi.

CHP'li Demirtaş: CHP'yi PKK ile ilişkilendirmeye çalışmak alçaklıktır

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "Kim Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Atatürk'ün kurucusu olduğu CHP'yi, PKK ve terör ile ilişkilendirmeye çalışıyorsa, kim CHP'yi PKK ile yan yana göstermek istiyorsa, o dünyanın en şerefsiz, en adi, en alçak kişisidir" dedi.

Milletvekili Demirtaş, Zonguldak İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP üzerine, sistematik ve bilinçli olarak iftira ve yalan kampanyası yürütüldüğünü söyledi. Şehit cenazelerinde Kılıçdaroğlu ve bazı milletvekillerinin hedef gösterildiğini belirten Demirtaş, "Bu iftira ve yalan kampanyasını yürütenler AKP iktidarı ve AKP iktidarından beslenen kirli ve karanlık odaklardır. Bunlar öyle ahlaksız, öyle şerefsiz ve öyle alçaklar ki kutsal dinimizi, camilerimizi ve şehit cenazelerini, kirli siyasetlerine alet etmekten çekinmiyorlar. Kim Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Atatürk'ün kurucusu olduğu CHP'yi PKK ve terör ile ilişkilendirmeye çalışıyorsa, kim CHP'yi, PKK ile yan yana göstermek istiyorsa o dünyanın en şerefsiz, en adi, en alçak kişisidir" dedi.

Şehit cenazelerine ve gazi ziyaretlerine en fazla giden liderin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade eden Demirtaş, şöyle dedi:

"Terör sorununun çözülmesi için en fazla gayret gösteren Kılıçdaroğlu'dur. Çünkü, biz AKP'liler gibi kendi kişisel hırs ve menfaatlerimizi değil, ülkemizi düşünüyoruz. Çünkü biz 'Önce Türkiye' diyoruz. Çünkü biz Türkiye'nin birleştirici gücüyüz. Çünkü biz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'yiz. Şehit cenazelerinin ve gazilerimizin birinci derecede sorumlusu olan AKP, her fırsatta şehit cenazelerini istismar ediyor ama iş şehit yakınlarının ve gazilerimizin sorunlarının çözümüne gelince maalesef onların hiçbir sorununu çözmüyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Zonguldak Politika Haberler

title