Haberler

Zonguldak Ceren Uykusunda Öldü

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi Muharremler Köyü'nde oturan 22 yaşındaki Ceren Gider, gündüz uykusunda vefat etti.

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi Muharremler Köyü'nde oturan 22 yaşındaki Ceren Gider, gündüz uykusunda vefat etti. Zayıflama ilacı kullandığı iddia edilen ve geçen 12 Haziran'da Karabük Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan Gider'in ölüm nedeni otopside belirlenecek.

Ceren Gider, iddiaya göre dün evde öğle yemeğini yedikten sonra saat 14.30 sıralarında odasına geçerek uyudu. Annesi Satiye Gider, iftar vakti yemek için kızını uyandırmak istedi. Ancak Ceren Gider tepki vermedi. Bu sırada komşusuna iftara giden baba Cemil Gider, haber verilmesiyle eve gelerek kızını minibüsüyle Gökçebey Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Ceren Gider'in öldüğü belirlendi.

'HASTANEYE GETİRİLDİĞİNDE ÖLMÜŞTÜ'

Gökçebey Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Eskici, Ceren Gider'in hastaneye geldiğinde hayati fonksiyonlarının durduğunun tespit edildiğini söyleyerek, "Yapılan tüm müdahalelere rağmen hastayı kurtaramadık. Kesin ölüm nedeni otopsinin ardından tespit edilecek" dedi.

İLAÇ İDDİASI

Muharremler Köyü Muhtarı Kenan Gideroğlu, "Edindiğimiz bilgiye göre zayıflama ilacı kullanıyormuş devamlı. Bunu devamlı alışkanlık haline getirmiş. 1 yıldan bu yana kullanıyormuş" dedi. Baba Cemil Gider ise kızının ilaç kullandığı iddiasıyla ilgili, "Yok öyle bir şey" diye konuştu. Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda işçi servisi şoförü olan Cemil Gider, kızının şeker rahatsızlığının dışında bir sağlık sorununun bulunmadığını belirterek, "Doktor şekerinin düşük olduğunu söyledi. Bazen şekeri düşüyordu. Ama çok ciddi değildi. Otopsisinin ardından kesin ölüm sebebinin belli olacağını söylediler. Daha yeni okulundan mezun olmuştu. Hemşire olmuştu kızım" dedi.

OTOPSİDE BELİRLENECEK

Ceren'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatan ve otopsiyi yapan Cumhuriyet Savcısı Faruk Yavuz ise cenazeden alınan numunelerin incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini, kesin ölüm nedeninin inceleme sonucunda belirleneceğini söyledi. Ceren'in ölümüyle ilgili yakınlarının ifadesine başvurduğu da belirtildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Ceren Gider'in cenazesi, ilçedeki Merkez Süleyman Çelebi Camii morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Yakınları, tabutunun üzerine gelinlik koydukları Ceren'in cenazesini Muharremler Köyü'ndeki evine götürdü. Evin önünde dua edilerek helallik alınmasından sonar Ceren'in cenazesi omuzlarda yeniden cenaze aracına konuldu. Bu sırada yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kızkardeşi Neslihan Gider, "Baba onu gömme. Götürmeyin Ceren'i" diyerek ağladı. Köy camisinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Ceren Gider'in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Gökçebey Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title