Haberler

Zonguldak Belediyesi ile Çaycuma Belediyesi'nin İşbirliği

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Belediye, Zonguldak Belediyesi ile Mezarlığı oluşturma ve işleyişi konularında Zonguldak Belediyesi’nin tecrübelerinden yararlanacak.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Belediye, Zonguldak Belediyesi ile Mezarlığı oluşturma ve işleyişi konularında Zonguldak Belediyesi'nin tecrübelerinden yararlanacak.

Zonguldak Belediyesi Mezarlıklar sorumlusu Fikri Ustabaşı ve peyzaj mimarlardan oluşan heyet Çaycuma Belediyesi'ne mezarlıklar konusunda destek amaçlı ilçeye geldi. Zonguldak Belediyesi'nden gelen heyet Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile görüştükten sonra, ilçedeki mezarlıklarda incelemelerde bulundu. Çaycuma Belediyesi'nin Peyzaj Mimarı Timuçin Pak, Zonguldak Belediyesi'nden gelen heyete Çaycuma'daki mezarlıklar hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, modern, planlı Belediye Mezarlığı oluşturma ve işleyiş konularında, Zonguldak Belediyesi'nin tecrübelerinden faydalandıklarını ifade ederek Zonguldak Belediyesi'ne teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaycuma Belediyesi Bülent Kantarcı Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title