Haberler

Zonguldak Belediye Meclisi Toplandı

Zonguldak Belediye Meclisi Mayıs ayı 2’inci toplantısını gerçekleştirdi.

Zonguldak Belediye Meclisi Mayıs ayı 2'inci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Trafik Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonunu, Plan ve Bütçe Komisyonu bilgi raporları görüşüldü.

Zonguldak Belediye Meclisi Mayıs ayı 2'inci toplantısını yoklama ve açılış ile başladı. Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Meclis Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti, CHP ve MHP'li belediye meclis üyeleri katıldı. Trafik Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonunu, Plan ve Bütçe Komisyonu 29 maddelik bilgi raporları görüşüldü. Maddeler oy birliği ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye meclis toplantısında, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün Zonguldak Belediyesi'nin toplu taşımacılık faaliyetlerini yürüten AR-TUR Limited Şirketi'nin fiyat tarifelerinin güncellenmesi talebinin değerlendirilmesi hakkındaki trafik komisyonu ile plan bütçe komisyonu raporları oy birliği ile kabul edildi. Fen İşleri Müdürlüğü'nün Terakki Mahallesi Site mevkiinde Spor Genel Müdürlüğünce yapılan bin 500 kişilik Site Spor Salonu'nun ön kısmında yer alan belediyeye ait yerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılabilmesi, kullanım hakkının verilmesi ve bununla ilgili işlemlerin yürütülebilmesi için Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclis Toplantısı'nda, norm kadro ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu da görüşüldü. Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün ayrıca belediye bünyesinde Akıllı Kentler Otomasyon Sistemi'nin kurulabilmesi için İller Bankası'ndan kredi kullanılması ve bu kredi ile ilgili olarak da yürütülecek tüm işlemler için Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e yetki verilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülerek karara bağlandı.

AK Partili meclis üyelerinin verdiği belediye halk otobüslerinden 65 yaş üstü vatandaşların faydalandırılıp faydalandırılmadıkları ve bunlarla ilgili herhangi bir çalışmanın olup olmadığı hakkındaki önerge ile Trafik Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu raporları görüşüldü. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title