Haberler

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir'e Ziyaret

Güncelleme:

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti.

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Yasin Aygün, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti.

Akdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak'ta ekonominin geriye gitmesinin kendilerini üzdüğünü belirtti.

İş adamlarının bir araya gelmesinin kentin gelişimi açısından önemli olduğunu vurgulayan Akdemir, bundan sonraki süreçlerde iş adamlarının kent için ekonomi ve istihdam anlamında büyük sorumlulukları olacağını söyledi.

Yasin Aygün de 7 ay önce Zonguldak'ta derneklerini kurduklarını ifade ederek, "Yönetim kurulu olarak ilk ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Kentimiz için görüş alışverişinde bulunacağız. Yerli üretim ve sermayeyle Zonguldak'ı kalkındırmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title