Haberler

Zonguldak Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı Aksaray'da uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine bir otomobile yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray'da uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine bir otomobile yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliğine bağlı ekipler, 68 BF 053 plakalı otomobilde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı alması üzerine harekete geçti. Otomobili takibe alan ekipler aracı Hashas Mahallesi Somuncu Baba Caddesi üzerinde park halinde buldu. Otomobil etrafını saran ekipler araçta bulunan Kerim K. (32), İzzet T. (34), Önder D. (30) ve Ömer K. (22)'yi yakalayarak gözaltın aldı. Ekipler otomobilde yaptıkları aramada içime hazır esrar maddesi buldu. Otomobilin çevresindeki boş arazide de arama yapıldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

Eroin:

Eroinmi esrarmi

0
0
yanıtYanıtla
recep demir:

okul mezunu ne odunlar var yahu zonguldak aksaray gibi karışık şeyler yazıyorlar odun oğlu odun ne alaka nasıl gazetecilik bu

0
0
yanıtYanıtla
yasin Gürlek:

Zonguldak aksaray diye bir yer yoktur 68 AKSARAY doğru olanı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title