Haberler

Zonguldak'a Tarımda Özel Talimat

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ’u ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç 'u ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özbakır beraberinde, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ile birlikte Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç'u ziyaret ederek destek istedi. Batı Karadeniz, Bartın ve Zonguldak'ın Ülkemizin Tarım alanında en geri kalmış bölgelerinden olduğunu dile getiren Tunç, Zonguldak'ta Tarım ve Hayvancılığı destekleyecek her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Zonguldak'a acilen bir heyet görevlendirilmesi talimatını Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Zeki Karakoç'a veren Tunç, Zonguldak'a özel önem vereceklerini belirtti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbakır Metin Demir Zonguldak AK Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title