Haberler

Zonguldak 2 Kişiyi Öldüren Gencin Polise Silah Çekip İntihar Etmesi Güvenlik Kamerasında-2

Dha YURT - 2 kişiyi öldüren gencin polise silah çekip intihar etmesi güvenlik kamerasında KARABÜK'ün Yenice İlçesi'nde, para vermediği için tartıştığı 17 yıllık polis memuru babası 46 yaşındaki Recep Koz'u tabancayla öldüren, taksisini gasp ettiği taksiciyi yaralayıp, aracına çarptığı Orman Bölge Müdürlüğü şoförünü de öldüren 23 yaşındaki Ercan Koz'un kaza yapıp polise tabanca çektiği ve intihar ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Dha YURT - 2 kişiyi öldüren gencin polise silah çekip intihar etmesi güvenlik kamerasında

KARABÜK'ün Yenice İlçesi'nde, para vermediği için tartıştığı 17 yıllık polis memuru babası 46 yaşındaki Recep Koz'u tabancayla öldüren, taksisini gasp ettiği taksiciyi yaralayıp, aracına çarptığı Orman Bölge Müdürlüğü şoförünü de öldüren 23 yaşındaki Ercan Koz'un kaza yapıp polise tabanca çektiği ve intihar ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Dün meydana gelen olayda psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Ercan Koz, Yenice İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gece görev yapan polis memuru babası Ercan Koz'u, evde kendisine para vermediği için tartışıp onun tabancasını alarak öldürdü. Kaçarken Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde bindiği taksinin sürücüsü 40 yaşındaki Sedat Demirbaş'ı tabanca ile yaralayıp araçtan atan Ercan Koz, 67 T 6013 plakalı taksiyle Zonguldak'ın Elvanpazarcık Beldesi'ne gitti.

Belde merkezinde Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait araca çarpan Ercan Koz, tartıştığı şoför Osman Aktaş'ı da karnından vurarak öldürdü. Taksiyle Zonguldak'a giden Ercan Koz, Çaydamar Mahallesi'nde önlem alan polislerden kaçarken yol kenarındaki telefon direğine çarparak kaza yaptı. Yaklanacağını anlayan Ercan Koz, aynı silahı başına dayayarak yaşamına son verdi.

Ercan Koz'un, Zonguldak'ta polislerden kaçarken kaza yapması, polis memuruna silah çekmesi ve intihar etmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir polis memurunun hızla üzerine gelen taksiye ateş ettiği, taksinin yan yola girip kenardaki telefon direğine çarptığı, Ercan Koz'un araçtan inip teslim olmasını isteyen polise tabanca doğrulttuğu, polisin ateş ederek karşılık verdiği, son anda eğilerek kurşundan kaçan Ercan Koz'un, koşarak kaçarken başına silahı dayayıp ateşlediği görüldü.

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE ŞOFÖR İÇİN TÖREN

Ercan Koz'un öldürdüğü 51 yaşındaki Osman Aktaş için görev yaptığı Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. 2 çocuk babası Osman Aktaş'ın cenazesi 12 yıldır görev yaptığı Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne getirildi. Burada Aktaş'ın tabutunun üzerine Orman Bölge Müdürlüğü'nün flaması ve Türk bayrağı konuldu. Törende Osman Aktaş'ın çocukları Erçin ve Gökhan Aktaş ile mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Yapılan duanın ardından Aktaş'ın cenazesi Çaycuma İlçesi'ne bağlı Erenköy Köyü'ne götürüldü. Köy camisinde kılınan cenaze namazına Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, İşletme Müdürü Hüseyin Albayrak da katıldı. Osman Aktaş'ın cenazesi, cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Ercan Koz'un cenazesi ise Çaycuma'nın Hacıbadi Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ölen polis Recep Koz'un cenazesinin ise Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra Karabük'ün Yenice İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Karabük Yenice Dha 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title