Haberler

Zob Ahan Maçının Ardından

Zob Ahan maçının ardından Teknik direktör Pereira "Takımımızın fizik kondisyonu bizim istediğimiz noktada değil"\t "Souza ve Nani bize yardımcı olacak ve kalite kazandıracak" "İki yarıda da oynayan oyuncularımdan memnunum" "Takımdan birini göndermek için hala çok zamanımız var" Stoch Çok fazla gol attık ve bu akşam bizim için kondisyon açısından da önemli bir sınavdı" "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, ilk ön eleme karşılaşmasına kadar hazır olmak mecburiyetindeyiz" Abdoulaye Ba "Güzel bir başlangıç yaptık "Çok çalışanın, oynamayı hak edenin sahada olacağına inanıyorum" Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın, Düzce-DHA Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce'de bulunan Fenerbahçe, İran'ın Zob Ahan takımı ile karşılaştı.

Zob Ahan maçının ardından

Teknik direktör Pereira "Takımımızın fizik kondisyonu bizim istediğimiz noktada değil"\t

"Souza ve Nani bize yardımcı olacak ve kalite kazandıracak"

"İki yarıda da oynayan oyuncularımdan memnunum"

"Takımdan birini göndermek için hala çok zamanımız var"

Stoch Çok fazla gol attık ve bu akşam bizim için kondisyon açısından da önemli bir sınavdı"

"Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, ilk ön eleme karşılaşmasına kadar hazır olmak mecburiyetindeyiz"

Abdoulaye Ba "Güzel bir başlangıç yaptık

"Çok çalışanın, oynamayı hak edenin sahada olacağına inanıyorum"

Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın, Düzce-DHA

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce'de bulunan Fenerbahçe, İran'ın Zob Ahan takımı ile karşılaştı. Düzce 18 Temmuz Stadı'nda Zob Ahan'ı 7-0 mağlup eden sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira, "Bu akşam beni en çok sevindiren nokta, takımımızın bir arada düşünme duygusuydu. Bir arada düşünme takım halinde oynayabilmeleriydi" dedi.

"İKİ YARIDA DA OYNAYAN OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM"

11 günlük kampı geride bıraktıklarını hatırlatan Pereira, "Fizik olarak şu anda en iyi durumumuzda olduğumuzu söyleyemem. Hala geliştirmemiz gereken çok fazla nokta var. Takımımızın fizik kondisyonu bizim istediğimiz noktada değil. Taktik organizasyonumuz açısından da geliştirmemiz gereken çok fazla şey var. Oyunumuzun hızını ve agresifliğini daha ileriye taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Genel olarak her iki yarıda da oynayan oyuncularımın hepsinden de memnun olduğumu söyleyebilirim" dedi.

"TAKIMDAN BİRİNİ GÖNDERMEK İÇİN HALA ÇOK ZAMANIMIZ VAR"

Takımdan kimlerin gönderileceği hakkında bir soruya ise Pereira, "Şu anda hala çok zamanımız var bu kararı almak için. Önümüzde 3 hafta gibi bir süre var. Bu kararı almamız gerekirse eğer, böyle bir mecburiyetimiz olursa bu kararı nasılsa alırız. Şu anda bizi bekleyen daha önemli şeyler var. Bu takımdaki oyuncuların kalitesinden nasıl yararlanırız bunu düşünüyoruz. Zaten herkes de kalabilir. Ama böyle bir karar almaya mecbur kalırsak vereceğiz" şeklinde cevap verdi.

"SOUZA VE NANİ BİZE YARDIMCI OLACAK VE KALİTE KAZANDIRACAK"

Sarı-lacivertlilere yeni dahil olan Souza ve Nani'nin takımla çok fazla çalışma yapamadıklarını dile getiren Portekizli teknik adam, Onlarla çalışmaya başlayalı kısa bir zaman oldu. Ama kalitelerini herkes biliyor diye düşünüyorum. İkisi de iyi tanıdığım oyuncular. Bu yüzden istedim zaten bu transferleri. Her iki oyuncu da bize yardımcı olacak ve bu takıma kalite kazandıracaktır" dedi.

STOCH "ÇOK FAZLA GOL ATTIK VE BU AKŞAM BİZİM İÇİN KONDİSYON AÇISINDAN DA ÖNEMLİ BİR SINAVDI"

Sarı-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Miroslav Stoch, "Çok fazla gol attık ve bu akşam bizim için kondisyon açısından da önemli bir sınavdı. Bu sınavdan başarılı olduğumuza inanıyorum ifadelerini kullandı.

Stoch, İki devrede iki farklı takımla sahadaydık. Her iki takımda gerçekten çok iyi bir performans gösterdi diyebiliriz. Çok fazla gol attık ve bu akşam bizim için kondisyon açısından da önemli bir sınavdı. Bu sınavda başarılı olduğumuza inanıyorum. Umarım bu şekilde çalışmaya devam edebiliriz. Şu ana kadar gerçekten gayet iyi çalıştık. Bundan sonraki süreçte Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, ilk ön eleme karşılaşmasına kadar hazır olmak mecburiyetindeyiz. Umarım kendimizi daha da ileriye taşıyarak en iyi şekilde o maça da hazırlanacağız şeklinde konuştu.

ABDOULAYE BA "BU AKŞAM GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinde Abdoulaye Ba ise yaptığı açıklamada, Hedefimiz kazanmaktı, bu seneki her maçta olduğu gibi. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hep kazanarak gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ba, kendileri için önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyleyerek, Kazanmak önemliydi bizim için bu akşam, kendimize güvenimizi arttırmamız açısından. Hedefimiz kazanmaktı, bu seneki her maçta olduğu gibi. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hep kazanarak gitmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de ulaşabildiğimiz yere kadar ulaşmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve güzel bir başlangıç yaptık bu akşam. Kendimize güvenimizi arttırdık. Umarım bu şekilde devam ederiz yolumuza şeklinde konuştu.

"ÇOK ÇALIŞANIN, OYNAMAYI HAK EDENİN SAHADA OLACAĞINA İNANIYORUM"

Lige kadar hazır olup, bu uyumu en üst seviyeye getirmek önemli diyen Ba, Arkadaşlarım bu konuda bana fazlasıyla yardımcı oldular. Onların yardımları sayesinde çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. İyi çalışmak zorundayız. Bizim için en önemli hedef, hep daha ileriye gidebilmek. Oynamak için iyi çalışmak mecburiyetindeyiz. Çok çalışanın, antrenmanlarda iyi performans gösterenin oynamayı hak ederek sahada olacağına inanıyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Miroslav Stoch Fenerbahçe Luis Nani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title