Haberler

Zlatan Gibi Olmaya Var mısın?

Güncelleme:

Zlatan İbrahimoviç'in korkusuz duruşunu göklere çıkaran Nike'ın 'Zlatan Gibi Olmaya Var mısın?' kampanyası, yeni nesil futbolculara kendini dizginlemeden oynamaları için ilham veriyor.

Dünyanın en ikonlaşmış oyuncularından Zlatan İbrahimoviç'in korkusuz duruşunu göklere çıkaran Nike'ın 'Zlatan Gibi Olmaya Var mısın?' kampanyası, yeni nesil futbolculara kendini dizginlemeden oynamaları için ilham veriyor.

Dünyanın en iyi futbolcularından birisi olarak gösterilen İsveç Milli Takımı'nın ve Paris Saint Germain'in başarılı forveti Zlatan İbrahimoviç, her zaman risk almayı seven futboluyla genç meslektaşlarına örnek oluyor.

Nike'ın 'Zlatan Gibi Olmaya Var mısın?' kampanyası kapsamında hazırlanan üç filmde İbrahimoviç'in gözüpek duruşu gözler önüne serilirken, filmlerde İbrahimoviç'in cesaretinin sınandığı görülüyor. Bu kampanyayla İbrahimoviç, yeni nesil futbolculara kendini dizginlemeden oynamaları için ilham veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title