Haberler

Ziya Altunyaldız'ın Acı Günü

7 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti Milletvekili aday adaylığı için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı görevinden istifa eden Ziya Altunyaldız'ın annesi hayatını kaybetti.

7 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti Milletvekili aday adaylığı için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı görevinden istifa eden Ziya Altunyaldız'ın annesi hayatını kaybetti.

Rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir tedavi gördüğü Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 83 yaşında hayatını kaybeden Ümmü Altunyaldız için Bozkır'da tören düzenlendi.

Altunyaldız'ın cenazesi, Hisarlık Camii'nde kılınan namazın ardından gözyaşları arasında Hisarlık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, ailesi, oğlu eski Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve bakanlık bürokratları katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Ziya Altunyaldız Ak Parti Bozkır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title