Haberler

    Zisis'ten İddialı Açıklama: Daha İşimiz Bitmedi

    Maccabi maçının yıldızı Zisis, ilk kez bir takıma sezon ortasında katıldığını söyledi, “Hickman sakatlanınca Fenerbahçe’nin bana daha fazla ihtiyacı olduğunu biliyordum, bunu yaptım” dedi.

    Maccabi karşısındaki performansını değerlendiren yıldız oyuncu, kendisi hakkkında konuşmayı sevmediğini, Fenerbahçe Ülker’in bu tarihi başarısına katkıda bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Ancak yine de Fenerbahçe Ülker’e transfer olduğu ilk günlerde hücumda fazla sorumluluk almadığını, son dönemde ise bu görüntünün değiştiğini hatırlatılan Yunan basketbolcu, “İlk günlerde zorlanmam normaldi. Çünkü kariyerimde ilk kez bir takıma sezon ortasında transfer oldum. Ama Obradovic ve tüm takım arkadaşlarım bana fazlasıyla yardımcı oldu. Sezon ortasında geldiğim için sadece takıma yardımcı olmak istiyordum ve bunu başardığım için de çok mutluyum” dedi.

    "İşimiz bitmedi"


    Gelinen noktanın herkesi tatmin ettiğine inandığını ifade eden Zisis, Ama bizim işimiz bitmedi. En iyi şekilde hazırlanıp Final-Four’da her şeyimizi ortaya koyacağız. Zor olacak ama daha iyisini yapabileceğimizi biliyorum” ifadesini kullandı.

    Aile saadeti


    İstanbul’daki tüm maçlarda Zisis’in yanında olan ailesi, Tel Aviv’de de yıldız oyuncuyu yalnız bırakmadı. Ailesinden aldığı desteğin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Yunan oyuncu, maçlar ve antrenmanlar dışındaki vaktini, kendisini en çok mutlu eden şey olan çocuklarıyla geçirdiğini belirtti. Onların yanında bulunması nedeniyle İstanbul’a alışma sürecinin de kısa sürdüğünü ve İstanbul’u çok sevdiklerini ifade eden Zisis, F.Bahçe Ülker’e gelerek umduğundan daha iyi bir ortamda oynama şansı elde ettiğini vurguladı.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ülker İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title