Haberler

Zirve Yayınevi'ndeki Cinayetler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Anma töreninden görüntüler Malatya Kilisesi Pastörü Tim Stone'nin konuşması Anma törenine katılanların mezara karanfil bırakması Zirve Yayınevi'ndeki cinayetler Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde 9 yıl önce öldürülen 3 kişiden biri olan Alman uyruklu Geske, mezarı başında anıldı Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde 9 yıl önce öldürülen 3 kişiden biri olan Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske için mezarı başında anma töreni düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Anma töreninden görüntüler

Malatya Kilisesi Pastörü Tim Stone'nin konuşması

Anma törenine katılanların mezara karanfil bırakması Zirve Yayınevi'ndeki cinayetler

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde 9 yıl önce öldürülen 3 kişiden biri olan Alman uyruklu Geske, mezarı başında anıldı

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde 9 yıl önce öldürülen 3 kişiden biri olan Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske için mezarı başında anma töreni düzenlendi.

Geske'nin, Kiltepe Mahallesi'ndeki Ermeni Mezarlığı'nda bulunan kabri başında düzenlenen törene, Malatya Kilisesi Pastörü Tim Stone, Diyarbakır Protestan Kilisesi Pastörü Ahmet Güvener, Adana Kurtuluş Kilisesi Pastörü Hüseyin Ocak, Van Kilisesi Pastörü Vahit Yıldız ile çeşitli illerden gelen cemaat üyeleri katıldı.

Güvener'in dua etmesinin ardından konuşma yapan Stone, Geske'nin Malatya'ya bir umutla geldiğini belirterek, "Tilman kardeşimiz öldürüldüğü zaman onun eşi Suzanna, 'Baba, bunları affedin çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar' dedi." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar, Geske'nin mezarına karanfil bıraktı.

Malatya'da 18 Nisan 2007'de, Zirve Yayınevi'nde çalışan Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske ile Necati Aydın ve Uğur Yüksel, bıçaklanarak öldürülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title