Haberler

Zirve Yayınevi Davasında 101. Duruşma Başladı

Malatya’da, biri Alman uyruklu üç kişinin öldürülmesi olayına ilişkin görülen davada sanıklar 101. kez hakim karşısına çıktı.

Malatya'da, biri Alman uyruklu üç kişinin öldürülmesi olayına ilişkin görülen davada sanıklar 101. kez hakim karşısına çıktı.

Sabah saatlerinde alınan güvenlik önlemlerinin ardından Malatya E Tipi Cezaevinde bulunan emekli Albay Ruhi Abat, emekli Binbaşı Haydar Yeşil ve öğretim üyesi Ruhi Abat cezaevi aracıyla mahkemeye getirildi.

Tutuksuz sanıklar Murat Göktürk, Abdullah Atılgan, Mehmet Çolak, Levent Ercan Gelegen, Adil Akçay, Adem Gedik, Hüseyin Yelki, Emre Günaydın, Salih Gürler ve Abuzer Yıldırım da duruşmaya katıldı. Tutuksuz sanıklardan Cuma Özdemir Darende Adliyesi, Hamit Çeker de Elbistan Adliyesinden telekonferans sistemiyle duruşmaya katıldı.

Olayda öldürülen Tilman Geske'nin eşi Suzanna Geske de uzun bir aradan sonra bugün duruşmaya katılan isimler arasında yer aldı.

Malatya 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, önceki celsede emekli Orgeneral Hasan Iğsız tanık olarak ifade vermişti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haydar Yeşil Ruhi Abat Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title