Haberler

Zırhlıoğlu: "Mhp İktidarında Yıllık Ortalama 700 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Zırhlıoğlu, Yıldırım ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretine Yıldırım ilçesinde esnaf ziyaretiyle başlayan Zırhlıoğlu, daha sonra ilçe sokaklarında vatandaşlarla buluşup partisinin projelerini anlattı. Zırhlıoğlu, "İşçimizin ciddi sıkıntıları var. Emeklimiz perişan, çiftçimiz üretemez hale geldi. Çiftçimiz ektiği ürünü için masrafları alıp alamayacağı konusunda endişeli. Çiftçimiz bir yıl ektiği ve baktığı ürünlerinin karşılığını almakta zorlanıyor" dedi.

Türkiye'de hava ve deniz taşımacılığında akaryakıtın vergisiz olarak satıldığını ifade eden Zırhlıoğlu, "Vergisiz akaryakıttan özel uçak ve tekneler de yararlanıyor. AK Parti hükümeti hangi kanunu istiyorsa bir gecede çıkarttı, ama bu milletin ihtiyacı ve hakkı olan bir çok hususu göz ardı etti. Milliyetçi Hareket Partisi, 46 yıllık bir çınar. Türk milleti için ağır bedeller ödeyip bu milletin sevdalısı bir parti. Huzura ve refaha kavuşmak için bu seçimde vatandaşlarımızdan bize destek olmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

Yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını ifade eden Zırhlıoğlu, "Her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacak. İş sağlanana kadar 700 lira aile desteği verilecek. Askerliğini yapan gençlere iş kurabilmeleri için yarısı hibe olmak üzere 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi vereceğiz. İşsiz gençlerimiz ailelerinin sağlık sigortasından yararlandırılacak. Her öğrenciye öğrenim süresince 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu verilecek. Evlenecek gençlere 10 bin lira tutarında faizsiz kredi verilecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Fevzi Zırhlıoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title