Haberler

Zırhlıoğlu: "Mhp İktidarında Köylüler Tekrar Eski Refah Günlerine Kavuşacak"

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde halkla buluşan MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, MHP iktidarında köylülerin tekrar eski refah günlerine kavuşacağını söyledi.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde halkla buluşan MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, MHP iktidarında köylülerin tekrar eski refah günlerine kavuşacağını söyledi.

Yenişehir'in Marmaracık ve Yıldırım köylerinde ziyarette bulunan Fevzi Zırhlıoğlu'na köylüler büyük ilgi göstererek, içinde bulundukları zor durumları anlattı. Köylülerin ikram ettiği yemeklerden yiyen Zırhlıoğlu, partisinin iktidara geldiği takdirde yapacağı projeleri anlattı. MHP iktidarında köylülerin tekrar eski refah günlerine kavuşacağının sözünü veren Zırhlıoğlu, "Bize destek verirseniz, çiftçinin başta mazot, gübre ve yem olmak üzere temel girdilerine ucuz erişimi sağlanacak, mazot 1 lira 75 kuruşa inecek, sulama ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayıp, çiftçinin ucuz elektrik kullanımı sağlanacak. Ülkemiz için stratejik öneme sahip buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, fındık, incir, üzüm, kayısı, zeytin, yer fıstığı ve enerji bitkileri gibi ürünler için özel destekleme programları geliştirilip ve bu ürünlere fiyat garantisi uygulanacak. Et ve sütte garanti fiyat uygulamasına geçilip, hayvan üreticilerinin yem ve kepek başta olmak üzere kullandıkları girdilerdeki KDV yüzde 1'e düşürülecek" dedi.

"Dezavantajlı grupların işveren sigorta primi devlet tarafından karşılanacak" diyen Fevzi Zırhlıoğlu, şunları söyledi:

"Evi olmayan muhtaç ailelere 250 lira kira yardımı verilecek, sosyal yardım ve destek alan hiçbir vatandaşımızın aldığı yardım ve destek kesilmeyecek, iktidarımızda da devem edecektir. Bankaların ücretli ve emekli maaş hesaplarına bloke uygulamaları engellenip, alacakların vasfı ne olursa olsun icra ve haciz uygulamaları hiç kimsenin geliri asgari ücretin altına düşürecek şekilde uygulanamayacak. Asgari ücret net bin 400 liraya çıkacak, bu durum iş verene hiçbir yükü olmayacak. İş verenin cebinden bin 400 lira çıkacak işçinin cebine bin 400 lira girecek." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Fevzi Zırhlıoğlu Yenişehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Emin ŞenmobilWeb@haberler.com:

Bu haber yalan vallahi billahi.bende ordaydim agzini actiysa namerdim.pilavini yedi kuzu gibi gitti.hic kurt havasi yoktu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title