Haberler

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Eşleşmeler Belli Oldu

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu'na yükselen takımlar ve eşleşmeler belli oldu. Maçlar 30-31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanan grup maçlarının ardından Son 16 Turu'na yükselen takımlar ve eşleşmeler belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda eşleşmeler şöyle oluştu:

Medipol Başakşehir - Büyükçekmece Tepecikspor

Bursaspor - Amed Sportif Faaliyetler

Sivas Belediyespor - Çaykur Rizespor

Bucaspor - Beşiktaş

Galatasaray - Gaziantepspor

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor

Torku Konyaspor - Antalyaspor

Fenerbahçe - Kayserispor

Son 16 Turu'nda müsabakalar, 30-31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve karşılaşmalardan galip ayrılan 8 takım çeyrek finale yükselecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Büyükçekmece Başakşehir Üst Manşet Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

SD:

BEN BU SENE AMED in KUPA YI ALMASINI İSTERDİM ADAMLAR ÇOK ÇALIŞTI ÇOK EMEK VERDİ BU SENE LİG DE DE TAKİP EDİYORUM ÇOK GÜZEL HIRLI BİR TAKIM SENİ SÜPER LİG DE GÖMEK İSTİYORUM AMED ÇOK BAŞARILI BİR TAKIM

17
15
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ GENÇLIK:

Yuru git lan ne amedi...

yanıt3
yanıt10
Farqin:

Biliom kardaş ama bazılarına çok pis batiyoo :::)))))

yanıt1
yanıt0
Bursalı:

Gelin bakalım ermeni teröristler hesap zamanı

7
17
yanıtYanıtla
Ahmed amed:

Bursa Ben geldim

6
9
yanıtYanıtla
Ahmed amed:

Bursa ben geliyorum buldum seni kacamasin kizzzzz

3
11
yanıtYanıtla
BURSALI:

Daha önce diyarlı abilirinizi nasıl düzelttiysek adam gibi durmassanız sizide düzeltiriz. Gel ne olursan ol gel ama adam gibi gel.

yanıt12
yanıt6
Ahmet amed Mobil-IOS:

Cokkk üsüyorum bursa sonunda izini buldum kizz toplarim seni kaciracam kimse seni alamaz elimden Ben geliyorum gelinliklerini giy geliyorum

5
3
yanıtYanıtla
SNIPER:

STADLAR SİYASET YERİ DEĞİL. . . PKK YI BAHANE EDİP İÇİNİZDEKİ IRKÇI PİSLİĞİ KUSMAK İSTİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA GİDİN BEYLER. . STADLAR BU TİP YERLER İÇİN YAPILMAMIŞTIR. . . GERÇİ SİZİ BESLEYENLERİ BİZLER ÇOK İYİ BİLİYORUZ. . . AĞA BABALARINIZI ÖPECEKLER BİR GÜN. . . ;;, , , , ,

6
2
yanıtYanıtla
insan:

Allah cezanızı wersin emi o zawallğınızı faşiştliğzi futbol''a kariştırmayın. insanlıktan nasibizi ne zaman alıcaaksınız. o beşiktaşlıyım kalbimm bursayla diyen zat sen asla gerçek beşiktaşlı olamazzsın sen insan ol ondan sonra. git bursalı olursun. .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title