Haberler

Ziraat Türkiye Kupasında Erken Final Heyecanı

Güncelleme:

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin bir üst turda karşılaşma ihtimalinin bulunması taraftarları heyecanlandırdı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin bir üst turda karşılaşma ihtimalinin bulunması taraftarları heyecanlandırdı.

BİRİNCİYLE İKİNCİ EŞLEŞECEK

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçları bu hafta yapılacak karşılaşmalarla son bulacak. Büyük çekişmelere sahne olan gruplarda son 16 için mücadele eden takımlar, bir üst turda çapraz eşleşme usulü ile karşı karşıya gelecek. Grubu lider tamamlayan takım ile diğer gurubun ikincisinin karşılaştığı eleme sisteminde, tek maç olarak oynanacak turda kazanan ekipler çeyrek finale adını yazdıracak.

ERKEN FİNAL HEYECANI

Ziraat Türkiye Kupası büyük heyecana sahne olurken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın son 16'da karşı karşıya gelme ihtimalinin yüksek olması taraftarları heyecanlandırdı. Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş'ın, gurubu lider bitirme şansı bulunmuyor. Siyah-beyazlılar 9 puanla grupta ikinci sırada yer alırken, lider Çaykur Rizespor'un 13 puanı bulunuyor. Bu hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibini yenmesi durumunda gurubu ikinci tamamlayarak son 16'ya kalacak. Beşiktaş'ın takipçisi Adana Demirspor'un ise 7 puanı bulunuyor. Beşiktaş'ın gruptan çıkması için Çaykur Rizespor ile berabere kalması da yetecek. E Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe'nin ise grupta Kayserispor ile birlikte 8 puanı bulunuyor. İkili averajda üstünlüğü elinde bulunduran Kayserispor, Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare maçında puan kaybetmesi ve Altınordu maçını kazanması durumunda grubu lider tamamlayacak. Tam bir çekişmenin hakim olduğu E Grubu'nda Fenerbahçe, grubu lider tamamlamak için Kayserispor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

İhtimallerin gerçekleşmesi halinde Ziraat Türkiye Kupası'nda erken final heyecanı yaşanacak. Böyle bir durumda E Grubu lideri Fenerbahçe ile F Grubu ikincisi Beşiktaş çeyrek finale yükselmek için kozlarını paylaşacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

GURBETCi:

YA KAYSERi LiDER BiTiRSE NE OLACAK ? ))))))))

9
4
yanıtYanıtla
sedukMobil-ANDROID:

bugün fener bayburt maçına tek ihtimal veriyorsunuz.Bence bayburt feneri yenecek ve fener elenecek

8
3
yanıtYanıtla
M'EminMobil-ANDROID:

Erken final zaten bugün saat 20 00 de oynanacak selamlar Bayburtspora başarılar lütfen Bayburtsporu keklik görmeyin

6
3
yanıtYanıtla
antifenerMobil-ANDROID:

en buyuk bayburtspor..parcalayin sikecileri...

5
2
yanıtYanıtla
AlpMobil-IOS:

Ha çok parçaladı Bayburt şikecilri 5-0 ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title