Haberler

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 3. kademesinde yarın Konya Anadolu Selçukspor ile sahasında karşılaşacak Gümüşhanespor, hazırlıklarını tamamladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. kademesinde yarın Konya Anadolu Selçukspor ile sahasında karşılaşacak Gümüşhanespor, hazırlıklarını tamamladı.

Gümüşhanespor teknik direktörü Tarık Daşgün, kırmızı-beyazlı takımın antrenmanının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm şehir, camia olarak Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig'de namağlup bir şekilde yollarına devam ettiklerinin altını çizen Daşgün, "Lig maçı bittikten sonra, kupa maçına döndük. Her iki tarafı da götürecek gücümüz var. Ligi namağlup bir şekilde götürüyoruz. Kupada da gruplara kalmak istiyoruz." dedi.

Kupada oynayacakları Konya Anadolu Selçukspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Daşgün, şunları kaydetti:

"Çok iyi bir kadromuz var. Bütün futbolcularımız mücadeleye hazır. Kupa maçına çok ciddi hazırlandık. Gümüşhanespor'u içinde Süper Lig'in takımlarının olduğu bir gurupta iyi bir yere getirmek istiyoruz. Bunun için ilk olarak önümüzdeki engeli geçmemiz gerekiyor. Yarın ki maçtan sonra da lig maçımız için hazırlanacağız. Gidişatımız çok iyi ama daha ligin başındayız. Sonuna kadar böyle gitmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Futbolcularımız, yönetimimiz, teknik kadromuz ve şehir olarak tek vücut olduk. İnançlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz."

Daşgün, ligde oynadıkları 8 maçta sadece 2 gol yediklerini vurgulayarak, şu bilgileri aktardı:

"Bunda hem defansın, hem kalecinin hem de takımın inanmışlığının çok büyük etkisi var. Futbol hatalar oyunu ama biz yolumuza hata yapmadan devam etmek istiyoruz. Biz maç maç analiz edip ona göre hazırlanıyor ve o maçı kazanmak için çalışıyoruz. Çok zor bir guruptayız. Bütün takımlar şampiyonluğa oynuyor. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşan takım biz oluruz. Bunun için çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kupası Gümüşhanespor Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title