Haberler

Ziraat Türkiye Kupası

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, kendileri için önemli olanın lig maçı olduğunu belirterek, "Mağlubiyet tabi kimseyi sevindirmez, galibiyet isterdik ama kupada bir hedefimiz olmadığı için önceliğimiz değildi""...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, kendileri için önemli olanın lig maçı olduğunu belirterek, "Mağlubiyet tabi kimseyi sevindirmez, galibiyet isterdik ama kupada bir hedefimiz olmadığı için önceliğimiz değildi" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Turu'nda Tokatspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0'lık skorla mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda oynan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Cihat Arslan, kendileri için önemli olanın lig maçı olduğunu belirterek, "Mağlubiyet tabi kimseyi sevindirmez, galibiyet isterdik ama kupada bir hedefimiz olmadığı için önceliğimiz değildi. Onun için en azından üzüntülü değilim. Bizim bir hedefimiz var, hafta sonu oynayacağımız lig maçı. 3 takım 29 puanlı. Bizi yıpratsın istemedik. Tokatspor'u tebrik ediyorum. Oynamayan arkadaşlara şans verdik. Tokat'a gelmekten dolayı mutluyuz. Anadolu'muzun güzel bir ili. Tokatspor'un bu maça ihtiyacı vardı. Tokat kupada büyük bir takımla eşleşebilir, şehrin atmosferi değişebilir" diye konuştu.

Tokatspor Yardımcı Antrenörü Kenan Öztürk ise 5. tura yükselerek 16 takım arasına kaldıklarını belirterek, "Yolumuzda gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Takım olarak kısıtlı bir kadroya sahibiz, ligin aynı kadrosu gibi hemen hemen. Ligde kötü oynamadık ama şansız kaybettik. Bugün oyuncularımız iyi oynadı. Sahada kötü bir hakem de vardı. Özellikle sarı kartla bize karşı çok çıkardı. Kırmızı kart gelmesini bekliyorduk, nitekim de öyle oldu. Hakemi biraz yanlı gördük" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Cihat Arslan Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title