Haberler

Ziraat Odası'ndan Doğan'a Ziyaret

İzmit Ziraat Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Yusuf Karaaslan, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

İzmit Ziraat Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Yusuf Karaaslan, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Ziyarete İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Çakır, İsmail Gün, Mustafa Şener, Salim Sapmaz ve Hasan Aktay katıldı. Ziyarette konuşan ve Ziraat Odası'nın bir bakıma köylülerin de temsilcisi olarak gördüklerini belirten Başkan Doğan "Köylerimiz ve köylülerimiz bizim için her zaman başımızın tacı olmuşlardır. İzmit'te verimli araziler ve çok güzel köylerimiz var. Geçtiğimiz mahalli seçimlerden sonra 50 köyün sorumluluğu belediyemize geçti. Köylere hizmeti şevkle ve severek yapıyoruz. Şehre ne hizmet yapılıyorsa köylerimize de aynı hizmeti götürüyoruz. Köylerimizin çoğu şehirle iç içedir. Köylere daha etkin hizmet için Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'nü kurduk. Hedefimiz köylerimizi daha güzel, yaşanabilir, daha fazla üreten örnek köyler haline getirmektir. Modern hayvan pazarı için de çalışmalarımız devam ediyor. Köy ürünlerinin tanıtımı için festivaller yapmaya da devam edeceğiz. Artık köyden indim şehre değil şehirden döndüm köye olsun istiyoruz" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Karaaslan da, İzmit Belediye Başkanı Doğan'ın köylere büyük önem verip destek olmasından mutlu olduklarını ifade edip teşekkür etti. Ziyarette odası yetkilileri, Başkan Doğan'a bal ve tablo hediye ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Çakır Nevzat Doğan İsmail Gün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title