Haberler

Ziraat Odası Başkanlarından Milletvekili Turan'a Ziyaret

Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ile ilçe ziraat odası başkanları AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı ofisinde ziyaret etti.

Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ile ilçe ziraat odası başkanları AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı ofisinde ziyaret etti.

Turan, ziyarette yaptığı açıklamada, köy ziyaretlerinde çiftçilerle ve sektör temsilcileriyle sık sık görüştüğünü, Çanakkale'nin tarımda da bir marka şehir olduğunu söyledi.

Çanakkale'nin özellikle meyve yetiştiriciliği ve sulu tarımda başarılı olduğunu aktan Turan, "Çanakkale domatesi, Ezine peyniri, Bayramiç tüysüz şeftalisi ve markalaşma aşamasında olan Lapseki şeftalisi ve kirazı. Bunlar Çanakkale'nin tarımda markaları. Bu ürünlerin sayısını artırmamız lazım. Bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Turan, ziyaretlerinden dolayı ziraat odası başkanlarına teşekkür edip, Çanakkale'de tarımın daha da geliştirilmesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title