Haberler

Ziraat Odaları Başkanları Toplantısında Milletvekiline Tepki

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun açıklaması-İsmail Kaya'nın Gaytancıoğlu'na tepkisi-Edirneli üreticinin Gaytancıoğlu'nun çıkarılmasına tepkisi-Toplantıdan detaylar Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, ayçiçeği ön avans fiyatının değerlendireceği toplantıya CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun katılmasına tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun açıklaması-İsmail Kaya'nın Gaytancıoğlu'na tepkisi-Edirneli üreticinin Gaytancıoğlu'nun çıkarılmasına tepkisi-Toplantıdan detaylar Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, ayçiçeği ön avans fiyatının değerlendireceği toplantıya CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun katılmasına tepki gösterdi.Edirne Ziraat Odası Başkanlığı, Trakya Birlik'in ayçiçeği ön alım fiyatını açıklamasının ardından çeşitli illerin ziraat odası başkanlarının katılımıyla toplantı düzenledi.Toplantıdan önce CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun bazı oda başkanlarıyla sohbet etmesine tepki gösteren İsmail Kaya, Gaytancıoğlu'ndan toplantıdan çıkmasını istedi.Kaya, toplantının konusunun siyasi olmadığını ve ziraat odalarının siyasallaştırılmaması gerektiğini söyledi. Gaytancıoğlu ve Kaya arasında sözlü tartışma yaşanırken Gaytancıoğlu, yaşanan durumu kınadığını ve herkesin bir siyasi görüşünün olabileceğini ifade etti.Çiftçilerin sesi olmaya devam edeceğini aktaran Gaytancıoğlu, "Çiftçinin hakkını sonuna kadar savunacağım. Siyaset yapmıyorum. Ortada çok açık bir durum var. Türkiye 2 milyon ton ayçiçeği ithal ediyor, fiyatı belli. Çiftçiye verilen fiyat ve zarar ortada. Bunu burada dile getirmeyeceğiz de nerede dile getireceğiz" dedi.Edirne Ziraat Odası Başkanı Cengiz Yorulmaz'ın araya girmesiyle tartışma yatıştı ve milletvekili toplantı salonunun dışına çıktı.Öte yandan, bazı üreticiler de Gaytancıoğlu'nun toplantıdan çıkarılmasına tepki gösterdi.Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan ise toplantıda, Trakya Birlik'in belirlediği ayçiçeği ön alım fiyatının bekledikleri rakamın altında olduğunu belirterek, "Trakya Birlik çiftçiyi mağdur etti. Trakya Birlik'in hezimetine uğradık, buradan kendilerini kınıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Okan Gaytancıoğlu Trakya Bölgesi Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

TRAKYA birlik BAŞINDA neden AKP Edirne Il Başkanı var? Ismayıl KAYA ilk önce bu durumu protesto etsin. ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title