Haberler

Ziraat Mühendisi Özkan Yıldırım, Aday Adaylığını Açıkladı

Ziraat Mühendisi Özkan Yıldırım AK Parti'den Çat Belediye Başkan aday adayı oldu. Belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanlığı'na sunan Yıldırım, AK Parti'nin belediyecilikte bir marka olduğuna vurgu yaparak, bu bilinçle aday adayı olduğunu açıkladı. 11 yıldır iktidarda destanlar yazan AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar mensubu olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Yıldırım, "Hizmet yarışında bende varım" dedi

VİZYON VE MİSYON

"İlçemizi tüm mahalleleri ile birlikte tüm ailelerle AK Partimizin ve Dünya Lideri, Büyük Usta, Büyük Lider Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyetimizin 100.yılında koymuş olduğu hedeflere ulaştırmak; Cumhuriyetimizin 100. Yılında manevi dinamiklerle modern, gelişmiş, çağa uyum sağlayan, göç vermeyen bilakis yapacağımız yatırımlarla göç alan bir Çat İlçesi oluşturmak; sahip olduğu doğal tabiat güzelliklerini, kültürel yapısını yeniden yapılandırarak şehrimize ve ülkemize kazandırmak; ulaşım, altyapı, içme suyu, konut, toplu taşıma, sağlık, eğitim, sosyal, kültür, turizm, tarım, hayvancılık, sanayi ve her alanda 10 yılda hükümetimizin yaptığı çalışmalara yeni ivme kazandırmak; kültürel,tarihi yer altı ve yer üstü doğal zenginliklerimizi, dinamik genç nüfusumuzu kullanarak yaşanabilir, iş üretebilir, kazanç sağlayabilir bir kente dönüştürerek çağdaş yerleşim yerleri arasına sokmak ve bölgenin cazibe merkezi haline getirmek" Vizyonuna sahip olduklarını dile getiren Yıldırım, Misyonlarının "İlçemizin tarihini, geçmişini, bugününü, geleceğini, maddi-manevi değerlerini sosyal-kültürel, ekolojik ve coğrafi dengeleri göz önünde bulundurularak geleceğini planlamak ve aziz Çat halkına hak ettiği huzuru, refahı, zenginliği ve hizmeti sunarak, adalet ilkesinden, eşitlikten, dürüstlükten taviz vermeden manevi değerlere bağlılık; hak ve hakkaniyet ölçüsünde insani değerlere azami özeni göstererek bu davada hizmet etmeyi amaç edinmek." olduğunu açıkladı.

Geçmişten Bugüne kadar Çat'a hizmet getiren tüm belediye başkanlarına da teşekkürü ihmal etmeyen Yıldırım, Çıktıkları bu hizmet yarışında tüm aday adaylarına da başarı diledi. Yıldırım, evli ve iki çocuk babası. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Özkan Yıldırım Ak Parti Çat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kim? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title