Haberler

Zincirli 'Kurbanlık' Eylemi

KARDEMİR İşten Çıkardığı İşçiler Kendilerini Zincirleyerek, 'Kurbanlık Kardemir İşçileri' Yazılı Dövizlerle Eylem Yaptı.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (Kardemir) işten çıkardığı işçiler kendilerini zincirleyerek, 'Kurbanlık Kardemir işçileri' yazılı dövizlerle eylem yaptı.Kardemir'in işten çıkardığı yaklaşık 30 işçi ve yakınları bugün Karabük Belediyesi'nin önünde kendilerini birbirlerine zincirleyerek eylem yaptı. Ellerinde 'Kurbanlık Kardemir işçileri' yazılı dövizler bulunan işçiler, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Vekili Kamil Güleç ve AK Parti Karabük milletvekilleri aleyhinde, 'Gel vatandaş gel, Yolbulan ve Güleç'in kurbanlıkları burada' ve 'İşçiler burada vekiller nerede' diye sloganlar attı.

Başına kurşun isabet eden 4 yaşındaki Edanur Avcı'nın ölümünü araştırmak için Karabük'e gelen CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin ve CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, CHP Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel ile birlikte belediyenin önüne gelerek işçilere destek verdi. İşçilere hitaben konuşan Ahmet Ersin, sorunu TBMM İnsan Hakları Komisyonu'na taşıyacaklarını, CHP olarak konunun takipçisi olacaklarını ve her platformda işten atılan işçilerin haklarını savunacaklarını söyledi.CHP milletvekillerinin ayrılmasının ardından işçiler eylemlerini sürdürdü. Karabük Belediyesi'ndeki makamından inen Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili'nin işçilerle yaptığı görüşmelerin sonucunda eylem sona erdi.

- KARABÜK DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title