Haberler

Zincirleme Trafik Kazası: 5 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kaza yapan araç ve akan trafik-Devrilen ambulansın görüntüsü-Polis aracı-Jandarma ekiplerinin çalışmasıo-Kazada devrilen ve şarampole yuvarlanan diğer araçlar Aksaray'da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı Aksaray'da 5 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kaza yapan araç ve akan trafik-Devrilen ambulansın görüntüsü-Polis aracı-Jandarma ekiplerinin çalışmasıo-Kazada devrilen ve şarampole yuvarlanan diğer araçlar Aksaray'da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı Aksaray'da 5 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Kürşat Polat (37) yönetimindeki 33 BFS 80 plakalı otomobil, Aksaray- Konya karayolunun 40. kilometresinde, sürücüsü henüz belirlenemeyen 42 AGZ 64 plakalı kamyonetle çarpıştı. Arkadan gelen ambulansla polis ve jandarma araçları da kaza yapan araçlara çarptı.Kazada, sürücü Polat ile kamyonet ve otomobilde bulunan Gülnur Günar (27), Cengiz Yıldız (30), İdris Acıkel (56) ve Muhammet Enes Çoban (22) yaralandı.Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title