Haberler

Zincirleme Kazada Can Pazarı

2 Tır İle 1 Yolcu Otobüsünün Karıştığı Zincirleme Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü 18 Kişi Yaralandı.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 2 TIR ile 1 şehirlerarası yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır 18 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 18.30 sıralarında, İzmir- Manisa yolu MTA (Maden Teknik Arama) çıkışında meydana geldi. Manisa'dan İzmir yönüne doğru giden Mehmet Hüseyinoğulları yönetimindeki 47 NH 189 plakalı TIR'ın yokuş aşağı indiği sırada freninin patlaması nedeniyle kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen TIR, Ahmet Tezyol yönetimindeki 35 HA 0956 plakalı başka bir TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada, İzmir'den Manisa yönüne giden Dursun Özkeskin yönetimindeki '16 KN 551' plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü de duramayınca, Tezyol yönetimindeki TIR'a arkadan çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır, 18 kişi yaralandı. Kazayı görenler, durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekiplerinin kontrolünde, otobüsün muavini olduğu öğrenilen 20 yaşındaki Adem Sevinç'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan yaralılardan 28 yaşındaki şoför Özkeskin ile 28 yaşındaki Seda Özen Zunal ve Onur Zunal'ı Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, 25 yaşındaki Nezihe Yılmaz, 38 yaşındaki Ayşegül Sert, 43 yaşındaki Şenol Sevim, 24 yaşındaki İbrahim Yulafçı, 27 yaşındaki Tuba Altıöz Öğüt, 19 yaşındaki Bahadır Öztürk ve 37 yaşındaki Gültekin Yılmaz Bornova Trafik Hastanesi'ne, TIR şoförü Ahmet Tezyol ile yolcu Alişan Özgümüş Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 41 yaşındaki Sabit Özdilli, 31 yaşındaki Behiye Özdilli, 10 yaşındaki Elif Özdilli, 12 yaşındaki Enez Özdilli, 20 yaşındaki Ali İlsan Gür ve 21 yaşındaki Mesut Kocatürk ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan yaralılardan otobüs şoförü Dursun Özkeskin'in durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title