Haberler

Zimder Olağan Üstü Kongre ile Yönetimini ve Adını Değiştirdi

Zonguldak İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) olağanüstü kongreyle yeni yönetimini seçti. Kongre'de yeni yönetimin seçimi ile birlikte tüzük tadilatı da yapıldı. Buna göre derneğin yeni adı ÖNDER Zonguldak İmam Hatipliler Derneği olarak değiştirildi.

ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen'in Orman Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından ZİMDER'de devir teslim gerçekleştirildi. Dernek binasında yapılan kongrede açılış konuşması dernek başkanı Hüdaverdi Şen tarafından yapıldı. Konuşmasında İmam Hatip Liselerinin zor zamanlardan geçerek bu günlere geldiğini, ÖNDER çatısı altında daha büyük hizmetlerin yapılacağını ifade eden Şen, bu zamana kadar yapılan bütün çalışmalarda emeği olan herkese teşekkür ederek seçilecek yeni yönetime başarılar diledi. Dernek binasında tek listeyle girilen seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Zekeriya Uçar, Mehmet Gök, Recep Ali Kanberoğlu, Turhan Şalvarcıoğlu, Alaattin Yaslıca, Orhan Sağlam, Sinan Davulcu, Yusuf Karagöz ve Elif Dağdeviren.

Yönetim kuruluna seçilen üyeler arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Zekeriya Uçar, ÖNDER Zonguldak İmam Hatipliler Derneği Başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu adına teşekkür konuşması yapan Uçar, İmam Hatipli olmanın İmam Hatibe hizmet etmenin sorumluluğuyla çalışacaklarını, bu camiaya hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek katkılarından ötürü eski yönetime ve kongre üyelerine teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title