Haberler

Zihni Aldırmaz Öğretmen Sendikalarında

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türk-Eğitim Sen ve Eğitim Sen Adana Şubelerini ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türk-Eğitim Sen ve Eğitim Sen Adana Şubelerini ziyaret etti. Aldırmaz, ilk durağı Türk Eğitim Sen'de 3 No'lu Şube Başkanı Rıfat Çelik, diğer şube başkanları ve sendika yöneticileriyle bir araya geldi.

Başkan Aldırmaz, öğretmenlerin çok zor şartlar altında görev yaptığını bildiğini fakat şartlar ne olursa olsun aynı özveriyle çalışmaya devam edeceklerinden emin olduğunu söyledi. Aldırmaz, "Öğretmenlerimize Adana halkının selamlarını getirdim. Öğretmenlik mesleği kutsaldır ve geleceğimiz onların elindedir. Adana'da 650 bin öğrenci ve öğretmen var. Eğitimde moral motivasyonu sağlamak çok önemli. Biz Adana Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız, emrinizdeyiz. Okullarımızda asfalt, peyzaj, ne tür eksikler varsa tamamlamaya hazırız. Yeter ki öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz ayağı çamura değmesin ve mutlu olsunlar. Savaş, mermi bittiği zaman değil, moraller bozulduğunda kaybedilir. Öğretmenlerimiz muhteşem insanlar. Birlikte olursak aşılamayacak sorun yok" dedi.

ALDIRMAZ'A TEŞEKKÜRLER

Türk-Eğitim Sen 3 No'lu Şube Başkanı Rıfat Çelik de, öğretmenlerin sorunlarla uğraşmaktan 24 Kasım'ı kutlayamadığını belirtti. Çelik, "Anlamlı ve önemli bir günde bizi ziyaret ederek onurlandıran Başkan Zihni Aldırmaz'a çok teşekkür ediyoruz. Öğretmenler günü nedeniyle kutlama var ama bu sözde bir kutlama. Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen'in yaptırdığı, öğretmenlerin sorunlarını ortaya koyan geniş kapsamlı ankette, camianın ne denli sorun yumağıyla uğraştığı bilimsel verilerle ortaya konulmuştur. Öğretmenlerimiz borç batağındadır ve tükenmişlik sendromu yaşamaktadırlar."

Dönem Sözcüsü Muzaffer Yüksel, Eğitim Sen yöneticileriyle bir araya gelen Aldırmaz, "Ben bir öğretmen babasıyım ve çocuğumla iftihar ediyorum. Ülkemizin en ücra köşelerinde, mahrumiyet noktalarında çalışıyorlar. Öğretmenlerimize ve eğitim sistemimize elimizden gelen desteği daima hazırız" diye konuştu.

Sendika ziyaretleri sırasında öğretmenlere karanfil veren Aldırmaz, her bir öğretmene unutulmaya yüz tutmuş köstekli saat de hediye etti. Aldırmaz, sendika başkanlarına Başöğretmen Atatürk tasvirli birer poster hediye etti. Aldırmaz'a Türk Eğitim Sen'de, üzerinde Andımız'ın sözlerinin bulunduğu bir poster hediye edildi ve öğretmenlerle ilgili yapılan anketin sonuçları dosya halinde sunuldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title