Haberler

Zihinsel Engelli Gençten 21 Gündür Haber Alınamıyor

Güncelleme:

Muş'ta 21 gün önce evinden ayrılan zihinsel engelli gençten halen haber alınamadı.

Kentin Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinden 21 gün önce ayrılan 19 yaşındaki zihinsel engelli İmran Ekici'nin bulunması için polis ve jandarma tarafından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Ailenin talebi üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Muş Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Muş Ovası ile Karasu Nehri'nde arama çalışması yaptı.

Çalışmalardan 20 gün boyunca bir sonuç alınmayınca Van'dan dalgıç ekibi istendi. Dün kente gelen Van Emniyet Müdürlüğü su altı ekibi dalgıçları, Karasu Nehri'nde arama yaptı. Islah çalışmalarının yapılmasından dolayı gölet haline gelen nehrin eski yatağında da arama yapan dalgıçlar olumlu bir sonuç alamadı.

Arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde izleyen Ekici ailesi ise çocuklarından gelecek bir haber bekliyor.

Çocuklarının ölü ya da diri bulunmasını isteyen aile, özveriyle arama çalışması yürüten ekiplere teşekkür etti.

Baba Fevzi Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaybolduğu günden bu yana oğlunu her tarafta aradıklarını söyledi.

Bazı asılsız ihbarların arama çalışmalarını aksattığını belirten Ekici, "Vatandaşlardan ricamız kimse asılsız ihbarda bulunmasın. Devletin tüm ekipleri çocuğumu arıyor. Bazen vatandaşlar bizi arıyor ve oğlumu gördüğünü söylüyor. Biz de tüm çalışmaları bırakıp, ihbar yapılan bölgeye gidiyoruz ve ihbarın yalan olduğunu görüyoruz. Böyle olunca da arama çalışmaları sekteye uğruyor" dedi.

Van Emniyet Müdürlüğü su altı ekibinden Ataman Şekerci'de, kayıp genci nehrin eski yatağı da dahil olmak üzere 2 gündür aradıklarını belirtti.

Şekerci, "Sabah arama çalışmalarına başladık. Karasu Nehri'nde arama yaptık. Daha sonra değişik göletlerde arama yaptık. Balçık olmasından dolayı su altından görüntü alamadık. Su altı ekibi olarak bakabilecek her yere baktık ama herhangi bir ize ulaşamadık" dedi. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Van Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt Karasu Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title