Haberler

Zico: Aziz Başkan'ı Dinlemedim Sevilla'yı Eledim

Güncelleme:

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Sportsnet Group'un hayata geçirdiği, 'Spor Yöneticiliği Lisans Programı' için İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin eski hocası Arthur Zico, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"DEVLER LİGİ KUPASINI ALMAYA HAZIRLANMIŞTIM AMA OLMADI"

Fenerbahçe'nin daha üst seviyeler için yarışması gerektiğinin altını çizen Zico, "Üzüldüğüm noktaların başında Fenerbahçe'nin rekabetinin sadece Galatasaray ve Beşiktaş seviyesinde kalması, Barcelona ve Real seviyesinde tutamaması geliyor. 2008'de kendimi Devler Ligi kupasını almaya tamamen hazırlamıştım ama olmadı." dedi.

"SÖYLENENi YAPMADIM"

Aziz Yıldırım hakkında bilinmeyenleri anlatan Brezilyalı hoca, " Aziz Yıldırım, defalarca maç önü ve sonunda soyunma odasına indi ancak devre aralarında sadece 2 kez geldi. İkincisi deplasmandaki Sevilla maçıydı. İçeri girdi ve bana iki şey söyledi: 'Volkan bugün çok kötü oyundan çıkar', bir de 'Deivid sağ kanada geçsin. Ortadan oynarsa biz böyle pozisyon yaratamayacağız.' Ancak Deivid ortada gol attı, Volkan da penaltıları kurtararak bize tur atlattı!" ifadelerini kullandı.

"AZİZ YILDIRIM, KARDEŞİME KIZDI"

Zico, kardeşi Edu ile başkan Aziz Yıldırım arasındaki soyunma odasında yaşanan tartışmayı şu sözlerle anlattı: "Volkan ve başkan hararetli bir şekilde konuşurken kardeşim Edu da 'Ne yapıyorsunuz, kazanıyoruz' dedi. Yıldırım da, 'Sana ne oluyor' diyerek tepki verdi. Orada bir elektriklenme ve itişme kakışma oldu."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Arthur Zico Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (11)

Savas:

hahaha ulan bu aziz neymis be abi, hem teknik direktor hem baskan yakinda malzemmecide olur

10
0
yanıtYanıtla
FENERKOLİK:

KES SAVAS KES

yanıt0
yanıt1
Tam35Mobil-ANDROID:

Aziz Yıldırım başkan Galatasaray şampiyon

9
0
yanıtYanıtla
HARUN....:

ben gs liyim ama bu adam fenerdeyken fenerin avrupa maçlarını zevkle izliyodum ve bu adam 2 sene kalsaydı avrupa kupasını alırdı ama fenerde aziz yıldırım var o olduğu sürece kupa hayal herşeyi ustasına bırakıcaksın. . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
TT TT:

Demek ki kazanmak için azizin dediğini yapmamak lazımmış.

4
1
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.com:

Fb taraftarı teknik direktorlere kızıyor ama.Aziz Yıldırım varken kim gelse olmaz.adamın karışmadığı nokta yok.

3
0
yanıtYanıtla
TakvamobilWeb@haberler.com:

Azizin teknik direktörlüğü baya eskiye dayaniyormuş.İsmail kartal olayini anliyorum şimdi

3
0
yanıtYanıtla
herkesecevapMobil-ANDROID:

zico onun hoca adaylarından olmadığı anlaşıldı

2
0
yanıtYanıtla
senda:

fenerde teknik drektör olması gerekmiyor aziz yıldırım kendini teknikdrektör sanıyor gibi geldi bana birde fener hangi antrenör sampiyon olduysa gönderilmiştir neden acaba aykut 3 yıl tahammül eden aziz ersun yanalı sampiyonluğun ardından sepetlemesi ilginç anlayan varsa anlatsın bizde öğrenek neden acaba

1
0
yanıtYanıtla
ayho:

aziz varken biz gsliler çok şampiyonluk yaşarızz :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title