Haberler

Zeytinlik Alanda Başlayıp Ormana Sıçrayan Yangın Korkuttu

Aydın’ın Efeler ilçesinde zeytinlik alanda başlayan orman yangını ormanlık alana sıçradı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde zeytinlik alanda başlayan orman yangını ormanlık alana sıçradı. Rüzgarlı bir havada kısa sürede genişleyen yangın alanı itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile daha da büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Efeler'in Doğanköy ve Kenker mahalleleri arasında zeytinlik alanda akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarlı havanında etkisi ile ksıa sürede büyüyen yangına köylüler kendi imkanları ile müdahale ettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de haber verildiği yangın şiddetli rüzgarın etkisi ile ormanlık alana sıçradı. Yangın ihbarından kısa bir süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ve rüzgarın şiddetini düşürmesiyle alevler ormanlık alanda kontrol altına alındı. Orman İşletme ekiplerinin de takviye ekip olarak müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.

Efeler'den görülebilirken yangın alanından yükselen dumanlar kısa sürede yok edilirken yangının çıkış sebebiyle ilgi jandarma tarafından soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeytinlik Doğanköy Ormana Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title