Haberler

Zeytinburnu'ndaki Patlama Anı Kamerada

Güncelleme:

Zeytinburnu’nda dün 3 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı ambalaj atölyesinde meydana gelen patlama anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Patlama öncesinde, anında ve sonrasında meydana gelen panik anlarında kayıtta olan güvenlik kameraları, olanları an be an görüntüledi.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Beştelsiz Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde bir ambalaj atölyesinde bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamada enkaz altında kalan 3 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Patlamanın meydana geldiği anlarda güvenlik kameraları da kayıttaydı. Patlamanın öncesi, patlama anı ve sonrası güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Görüntülerde; patlamadan önce vatandaşlar sokakta normal hayatlarına devam ederken patlamanın ardından ortalık savaş alanına dönüyor. Patlamayla birlikte ortalığı biranda toz bulutu kaplıyor. Sokakta gezinen vatandaşlar, patlamayla birlikte panik halinde kaçışmaya başlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

'''' AĞIR ÇEKİM '''':

İNSANLARIMIZ KORKUYOR, TAMAM ORADA ÇOK BÜYÜK BİR OLAY VAR, AMA BAKIN MESELA YANGIN YENİ BAŞLADI ORADA HEMEN MÜDAHALE EDEBİLİR, YADA YARALILARA YARDIMCI OLABİLİRLER, AMA GELEN BAKIYOR, BAKIYOR GERİ ÇEKİLİYOR...

27
0
yanıtYanıtla
AK''PARTİLİ:

Allah Rahmet Eylesin. Ailelerine Sabır Vers.n Yaralılara Acil Şifalar Dilerim Yüce Rabbimden :(

16
2
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Bilinçsiz,Umarsız,Gamsız ,Duyarsız ,Sığır gibi bir millet davar gibi bakıyolar

5
1
yanıtYanıtla
sizi laleler:

yav bu millet boş boş izlemeye ne kadar meraklı ateş yan mya başlıyorr bir allahın kulu suyla ,yangın döndürücülerle müdahele etmezmi ya herşey apişip bakmak değil

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title