Haberler

Zeytinburnu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

ZEYTİNBURNU Topkapı Alt Geçidi'nde akşam saatlerinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

ZEYTİNBURNU Topkapı Alt Geçidi'nde akşam saatlerinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan aracın sürücüsü olay yerinden kaçarken, diğer otomobilde bulunan bir kişi hafif yaralandı.

Kaza, Zeytinburnu Topkapı Alt Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saat 22.30 sıralarında Onuncu Yıl Caddesi üzerinde ilerleyen 34 PK 0743 plakalı araç sürücüsü Aksaray ayrımına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyreden 6 araca çarparak durdu. İsmi öğrenilemeyen sürücü ise kaza sonrası aracını bırakıp kaçtı. Yoldan geçen otomobil sürücüleri bir yandan kazaya karışan araçlara yardıma koşarken, bir yandan da olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Onuncu Yıl Caddesi Aksaray istikametini kısa süreliğine araç geçişine kapattı. Ayrıca, kaza sonrası Ender Akan'ın kullandığı 16 P 3206 aracın içinde bulunan ve hafif yaralanan Bülent Çetin isimli bir vatandaş olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza da yaralanan Çetin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ARACIN SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Kazaya karışan Ender Akan isimli bir sürücü, "Burada trafik vardı ve arabalar duruyordu zaten. Bu çok hızlı geliyordu bana vurdu, döndüm bir daha vurdu kaldırıma attı. Sonra öndeki araca ordan da diğerlerine vurdu. Yaklaşık 5 araca vurdu. En büyük hasar bizim aracımzda. Arkada oturan bir yaralımız vardı hastaneye gitti. Aracın içindekiler kaçtılar" dedi. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, polis ekiplerinin de kısa süreli kapattığı yol araç geçişine açıldı. Polis ekipleri, kaza sonrası kaçan sürücüyü ararken, olayla ilgili de soruşturma başlattığı öğrenildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title