Haberler

Zeytinburnu'nda Dev İftar Organizasyonu

Zeytinburnu Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirdi.

Zeytinburnu Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla iftar programı gerçekleştirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Ramazan ayı gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken aydır" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla Zeytinburnu Meydanı'nda iftar programı gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı iftar programında iftar vakti öncesi sanatçı Ufuk Akın tarafından ilahiler söylendi. Semazenlerinde gösteri yaptığı programda vatandaşlar ilahi ve semazen gösterileri eşliğinde iftar vaktini bekledi. Öte yandan Zeytinburnu Belediye Başkan Murat Aydın İftar alanına gelerek vatandaşların masalarını gezdi. Ezanın okunmasının ardından vatandaşlar dualarını ettikten sonra oruçlarını açtılar.

"RAMAZAN AYI GÖNÜLLERİMİZİ BİRBİRİMİZE SONUNA KADAR AÇMA ZAMANIDIR"

Vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, " Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan ayı paylaşma zamanıdır. Ramazan, gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken zamandır. İnşallah bu ramazan münasebetiyle ülkemizde barış ve kardeşlik ortamı çok daha güçlü hale gelsin diye dua ediyoruz. Bu akşam bizlere ikramda bulunan Zeytinburnulu iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu iftar sofralarında ikramı iş adamlarımız sunuyorlar. Organizasyonu da Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler yapıyoruz. Rabbim onlara helalinden bol kazançlar nasip etsin. Bu akşam olduğu gibi her cumartesi akşamı Zeytinburnu Meydanı'nda programlarımız olacak. Bu güzel ayda duaların kabul olduğu bu saatte rabbimize yakarıyoruz ve dua ediyoruz" diye konuştu.

"TOPLU İFTARLAR BİZİM GELENEĞİMİZDE VAR"

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmaktan son derece memnun olduğunu belirten vatandaş İsmet Geçer, "Bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Eskiden beri toplu iftarlar bizim geleneğimizde var. Komşular birbirlerini iftara davet ediyorlar. Herkesin evinde yemek var bu tür iftar programları yemek amacıyla değil İslamiyet'ten gelen örf ve adettendir" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeytinburnu Ufuk Akın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title