Haberler

Zeytinburnu'nda Cinayet

- Olay yerinden detaylar Görgü tanığının olayı anlatması Zeytinburnu'nda bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.

- Olay yerinden detaylar

Görgü tanığının olayı anlatması Zeytinburnu'nda bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti. Zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Topkapı'da tramvaydan inen Zeynel N. (56), durağın yaklaşık 50 mitre ilerisinde çim alanda oturan S. Z. (42) adlı kişiye bilinmeyen bir nedenle silahla ateş etti. S.Z'yi vuran zanlı olay yerinden kaçarken, vatandaşlar ve güvenlik görevlileri bir süre zanlıyı kovaladı. Zeynel N. silahını yere atarak teslim oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. 112 sağlık ekipleri ise boynundan vurulan S. Z'ye olay yerinde müdahale etti.

Zanlı Zeynel N'nin polise verdiği ifadesinde olayın alacak-verecek davasından kaynaklandığını ve S.Z'nin kendisine olann borcunu ödemediği için vurduğunu söylediği öğrenildi.

Görgü tanığı Murat Savur, gazetecilere yaptığı açıklamada, tramvaydan indiği sırada olayın yaşadığını belirterek, "Biz olayı görünce önce şaka yaptık. Daha sonra bir kişinin elinde silahla kaçtığını gördük. Güvenlikle beraber zanlıyı yakalayarak polise teslim ettik." diye konuştu.

S. Z.yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title