Haberler

Zeytinburnu Meydanı'nda Son İftar Yemeği

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Ramazan programları kapsamında ilçe meydanında vatandaşlara son kez iftar yemeği verildi.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Ramazan programları kapsamında ilçe meydanında vatandaşlara son kez iftar yemeği verildi. İftara katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın masaları gezerek iftar yemeğine katılan vatandaşlarla selamlaştı.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçe meydanında iftar yemeği veren Zeytinburnu Belediyesi, bu yıl son kez ilçe meydanında iftar yemeği verdi.

Zeytinburnu halkının yoğun ilgi gösterdiği ilçe meydanında bu yıl son kez verilen iftar yemeğine katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı..

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "İnşallah bayrama da sağlık sıhhat içinde ulaşmayı Allah bizlere nasip eder. Ramazan boyu hafta sonları burada Zeytinburnu Meydanı'nda hafta içi Zeytinburnu'muzun her akşam farklı bir mahallesinde burada olduğu gibi iftar sofraları kurduk. Duaların kabul olduğu bu anlamlı saatte rabbimizden niyazımız bu acıların son olmasıdır. Gelecek bugünlerimizden inşallah çok daha güzel olur. Böyle anlamlı bir akşamda bizleri yalnız bırakmadınız, soframıza şeref getirdiniz, rabbim de sizleri şereflendirsin. Son iftar organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz. Dün gece Kadir gecesiydi, Kadir gecenizi tebrik ediyorum. Aslında Kadir Gecesi büyüklerimizin bize öğrettiği gibi ramazanın son 10 gecesinden birisidir. Belki de bu akşam Kadir Gecesi olabilir. Rabbimizin müjdelediği gibi bin aydan hayırlı olan bu gecede ülkemizde barış ve huzur ortamının güçlenmesi için sizlerden dua bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Meydana kurulan sahnede musiki müzik sanatçısı Ramazan Söyler ilahi okudu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Gecesi Zeytinburnu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title