Haberler

Zeytinburnu Belediyesi Yetenek Avında

Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu Halk Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle gerçekleştirilen 2016-2017 Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları kayıt dönemi başladı.

Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu Halk Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen 2016-2017 Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları kayıt dönemi başladı.

Her yıl binlerce öğrenciyi sanatla buluşturan Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi, bu yıl da geleceğin sanatçılarını yetiştirmek adına harekete geçti. Tiyatro, yazarlık, diksiyon, bağlama, gitar, ney, piyano, kanun, keman, kemençe, ritim, şan, halk oyunları, fotoğrafçılık, karikatür, kaligrafi, ebru, hüsn-i hat, minyatür, tezhip, temel resim, yağlı boya ve rölyef atölyelerinde bir yıl boyunca eğitim alacak olan gençler, kültür sanat kurslarında kendi yeteneklerini keşfetme fırsatını yakalayacak.

Öğrencilere yabancı dil desteği

Sanatla iç içe bir sezon geçirerek kendilerine yeni bir hobi edinecek öğrenciler, aynı zamanda Arapça ve İngilizce kurslarında da yabancı dil seviyelerini ilerletme şansını elde edecek.

İlçede yaşayan gençlerin topluma kazandırılması, kötü alışkanlıklardan korunması ve kültür sanat faaliyetlerine yönlendirilmesi amacıyla öğrencileri eğiten uzman hocalar, gençleri eğitmekle kalmayıp, gelecekte yetenekleri doğrultusunda bir mesleğe eğilim göstermelerine de yardımcı oluyor.

Sertifikalı zanaat eğitimi

Katılımın ücretsiz olduğu kurslarda hüsn-i hat, minyatür, yağlı boya, tezhip ve ebru zanaatını öğrenen gençler, atölye çalışmaları sayesinde eserlerini sergileme fırsatını yakalarken, dönem sonunda kendilerine verilen sertifikaları almaya hak kazanıyor.

Ön başvuruların 16 Ekim tarihine kadar geçerli olduğu Zeytinburnu Kültür ve Sanat Kursları'na kayıt yaptırmak isteyen 15 yaş üstü gençlerin, (0)212-413-11-11-3608 numarasını arayarak kayıt hakkında bilgi almaları yeterli. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeytinburnu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title