Haberler

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Memleketinde İftar Programına Katıldı

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinin 4 dönemdir belediye başkanlığını yürüten aslen Giresun Piraziz ilçesinden olan Murat Aydın, hemşehrilerinin düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Giresunlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan da katıldı.

Piraziz ilçe meydanında düzenlenen iftar programına katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, iftar programını düzenleyenlere teşekkür ettiğini belirtti. Aydın, "Şu an doğduğum topraklardayım. Sağ olsunlar Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı, dernek yönetimindeki arkadaşlar organizasyon için davet ettiler, bizler de biraz kıyısından tuttuk işin ve hemşehrilerimiz ile bir araya gelmiş olduk. Doğduğum topraklarda Karadeniz'in havasını teneffüs ediyor olamam benim için güzel bir duygu. Aynı zamanda çocukluk arkadaşlarımı da burada görüyorum, annemin babamın elini öptüm son yıllarda onlar burada yaşıyor. İftar sofrası bir araya gelme anı, iftar sofrası paylaşma sofrası aynı zamanda ve iftar saati, kulların yaratana yakınlaştığı dönem, duaların kabul olduğu dönem ve bu anlamlı saatte, anlamlı ayda hemşehrilerimle beraber olmak güzel bir duygu" dedi.

İftar programının ev sahiplerinden olan Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan ise, "Bu güzel iftar programına katılan tüm herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açılan oruçların ardından program ilahi ve kaside dinletisi ile sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu İstanbul Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500

Yorumlar (1)

cengiz gündüz:

Giresundan göçü tersine çevirmek için yatırım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title