Haberler

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın, Gençlerle Buluşuyor

Giresun Federasyonu Gençlik kollarının "Federasyon Buluşmaları" kapsamında düzenlediği toplantıların bu haftaki konuğu, "Gençlerde Rol Model Olgusu" konulu söyleşisi ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın olacak.

Geçtiğimiz hafta burs verdiği öğrencilerle bir araya gelen Giresun Federasyonu yetkilileri gençlere; federasyon binasını aktif biçimde kullanabileceklerini söylemiş, gençlik kollarıyla işbirliği içinde çalışabileceklerini hatırlatmıştı.

Bu doğrultuda zaman zaman bir araya gelen Giresunlu gençler, çeşitli etkinliklerde bulunma kararı aldılar. Federasyonun Merter'deki binasında 17 Aralık Çarşamba günü Saat 20.00 de başlayacak olan panele tüm gençlerimizi bekliyoruz diyen Federasyon Başkanı Hasan Turan, "Gençlerimizi bir arada görmek çok önemli, buradaki buluşmalarımız devam etmeli, federasyonumuzun bir amacı da bu zaten, geleceğin bireylerini burada sık sık görmek istiyoruz. Bu mekan bir fırsattır, burayı etkin bir şekilde gençlerimizin kullanımına sunuyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu Kadir Aydın Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title