Haberler

Zeytin Hasat Sonu Şenlikleri Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçemizde 1.’si geçen yıl gerçekleştirilen ve bu yıl 2. sinin yapılması planlanan Zeytin Hasat Sonu Şenlikleri ile ilgili hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

İlçemizde 1.'si geçen yıl gerçekleştirilen ve bu yıl 2. sinin yapılması planlanan Zeytin Hasat Sonu Şenlikleri ile ilgili hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Hazırlık toplantısına; İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Zeytin Tanıtım Grup Başkanı Mehmet Semerci, Zeytin Üretim İstasyon Müdürü Murat Küçükçakır, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Özbudak, Edremit Ticaret Borsası Başkanı Tarkan Denizer ve diğer üyeler katıldı.

Toplantıda geçen yıl bir gün olarak yapılan Zeytin Hasat Sonu Şenliklerinin bu yıl 17-18-19 Şubat 2017 tarihlerinde 3 gün olarak gerçekleştirilmesi kararlaştırılırken programın içeriği ve yapılacak etkinlikler ile ilgili tekrar toplantı yapılması kararlaştırıldı. Zeytin Hasat Sonu Şenlikleri ile ilgili olarak 3 gün sürecek etkinliklerin daha geniş katılımlı olabilmesi için uluslararası ve ulusal basının katılımının sağlanması için tanıtım ve duyurular ile ilgili çalışmaların başlatılmasına karar verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Semerci Kamil Saka Balıkesir Edremit Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title