Haberler

Zeytin Çekirdeklerine Psikolog Desteği

Güncelleme:

Ayvalık Belediyesi, Kadıköy Belediyesi ve daha bir çok kurumun desteği ile devam eden 'Zeytin Çekirdekleri' projesine bir terapi merkezi destek vermeye başladı.

Ayvalık sınırları içerisinde yer alan 17 okuldan ihtiyacı olan çocuklara sanat ve eğitim alanında destek veren proje kapsamında, TerapistA terapi merkezi de uzman psikologlarını yönlendirerek ihtiyacı olan çocuklara psikolojik destek sağlayacaklarını ve proje kapsamında bu anlamda her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

Uzman klinik psikologu Zeynep Akça ve koordinatörü Arzu Kayılıbal 8 Ocak 2015 tarihinde bizzat gidip ziyaret ettiği okullarda çocuklarla bir araya gelerek projenin çocuklarda yaşattığı heyecanın TerapistA ailesinde de büyük bir mutluluk yaşattığını ve bu mutluluğun projenin devam eden süreçlerinde katlanarak artacağının söyledi.
Çocukların gelişiminde psikolojik gelişimin ileride iyi birer birey olmaları için çok önemli olduğunu dile getiren TerapistA uzman klinik psikologu Zeynep Akça, proje kapsamında desteğe ihtiyacı olan çocukların belirleneceğini ve bu anlamda psikolojik destek sürecinin başlatılacağını dile getirdi.

TerapistA olarak sadece bir terapi merkezi değil aynı zamanda terapiyi ihtiyaç duyulan her alanda yaymak istediklerini belirten Merkez Koordinatörü Arzu Kayılıbal ise, işlerinin insan, bugün yeşerttiğimiz bu tohumlar, ileride karşımıza sanatçı, sporcu ya da iş dünyasında iyi noktalara gelmiş bireyler olarak çıkacaklar. Bunun için eğitim ve gelişimin yanında psikolojik desteğin de geleceği belirleyecek önemli faktörlerden olduğunu söyledi ve kurum olarak bu ve bunun gibi insana adanmış projelere daima destek vereceklerinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Ayvalık Akça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title