Haberler

Zeybekci: ''Hangi bayrak, hangi flama karıştırıyorlar, birbirlerine girdiler" -

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bunlar, elleriyle ne işareti göstereceklerini bilemiyorlar.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bunlar, elleriyle ne işareti göstereceklerini bilemiyorlar. Kollarıyla ne yapacaklarını bilemiyorlar. Hangi bayrak, hangi flama karıştırıyorlar, birbirlerine girdiler" dedi.

Zeybekci, Güney ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. "Görünen köy kılavuz istemez" diyerek konuşmasına başlayan Zeybekci, hizmetin kendilerinin işi olduğunu belirterek, "Artık bu millet idare edilmeyecek, artık bu millet yönetilmeyecek, artık bu millete hükmedilemeyecek. Bu millete sadece ve sadece hizmet edilecek" dedi.

Denizli'nin AK Parti Belediyecilik anlayışı ile en kötü şehirden, Türkiye'nin vizyon kenti haline geldiğini dile getiren Zeybekci, " Denizli, 'bu hizmetleri Tayyip Erdoğan ve adamları yapar' dedi. 2004'de destan yazdı, yüzde 51,5 oy verdi. 2009'da verdiği oylarla AK Parti belediyeciliğini getirdiğine pişman mı? Güney de sanki kararını vermiş. Büyükşehirle öyle hizmetler gelecek ki göreceksiniz. Denizli merkezinde ne varsa kaynak aktararak, ilçelerindeki ve köylerindeki hizmetler olacak" diye konuştu.

Zeybekci, Büyükşehir Yasası'na karşı çıkanların seçimlerde aday gösterdiklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi görüyorum dolaşıyorlar, 'Nasıl, yapacaksınız, nasıl becereceksiniz? Siz bu işin karşısında değil miydiniz, olmaz demiyor muydunuz? Şimdi niye geldiniz?' diye sorun onlara. Bunların işi hizmet etmek değil, bunların merakı, bunların niyeti, bu millete hükmetmek. Bunlar bu millete 'göbeğini kaşıyan adam', 'dağdaki çoban', bunlar AK Parti'ye devamlı oy veriyor diye bu millete 'bidon kafalı' demediler mi? Şimdi seçim geldi, artık ne yapacaklarını bilmiyorlar. Elleriyle ne işareti göstereceklerini bilemiyorlar. Kollarıyla ne yapacaklarını bilemiyorlar. Hangi bayrak, hangi flama karıştırıyorlar, birbirlerine girdiler. Saksağanı biliyorsunuz değil mi? Bu saksağan niye böyle yürüyor biliyor musunuz? Saksağan kekliği taklit etmeye kalmış da ondan yürüyüşü bozulmuş. Bunlar saksağan gibi oldu, saksağan. Keklik başka saksağan başka, kurban olduğum Allah ayrı ayrı yaratmış. Sen saksağanlığını bil, keklik başka. Saksağan da güzel kuştur, çok da zekidir. Yol kenarında siz hiç arabaların çarptığı bir saksağan gördünüz mü, çok zekidir çarpılmaz, bunlar devamlı çarpılıyor."

Zeybekci, bazılarının Türkiye'de 2001-2002'deki gibi insanların yarı yarıya fakirleşmesini, bankaların bir gece de yerle bir olmasını, faizlerin tavan yapmasını, yine IMF'nin gelip Dünya Bankası'yla ülkeyi kontrol etmesini istediklerini öne sürerek, "Bunlar yeniden sülüklerini bu millete yapıştırsınlar istiyorlar. Bu milletin o varlıklarının ve kaynaklarının tadı damaklarında kaldı. Artık onlara şunu diyoruz; o günler bir daha geri gelmeyecek, siz o sülüklerinizi alın başka bir yere gidin. Sülüklerinize de güle güle, size de güle güle diyoruz" diye konuştu.

Gezi olaylarına değinen Zeybekci, birilerinin milletten dersini aldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İstanbul'da Yenikapı'da 2 milyon kişi vardı. Gezi olaylarından sonra yine 2 milyon insan vardı. Onları gördüler, kuyruklarını bacaklarının arasına kıstırarak kayboldular, gittiler. Başkanımızın yaptığı mitingi, 'İstanbul'da hükümet karşıtı 2 milyon kişi protesto gösterisi yaptı' diye dünyaya böyle duyurdular. Yani bunlarda yalanda sınır yok, yalan dibine kadar var. Şimdi mayıstaki hazirandaki olaylar bitti, şimdi 17 Aralık geldi. Hazirandaki liste ile aralıktaki liste ayını. Çünkü ağababaları öyle söyledi. Çünkü, Türkiye fazla olmaya başladı. Onu engellemek için yaptılar ama ona engel olamıyorlar. Artık durmak yok yola devam, durmak yok hizmete devam. Hedef 2023. Türkiye dünyanın 10 büyük, Avrupa'nın 3 büyük ekonomisinden biri olacak."

Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Zeybekci, Denizli Organize Sanayi Bölgesine geçti.

Muhabir: İbrahim Süzer

Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: AA / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Denizli Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title